Aktywne Wpisy

mar-v-son +348
źródło: SFJDST5467
Pobierz
AdamF_OG +58
Ja tu tylko na moment. Wstyd Wrocław za to wasze spuszczanie się do pruskiej historii (z którą na dodatek nie macie nic wspólnego, bo jesteście w większości przesiedleńcami zza Buga, więc oprócz brzydkiego uwielbienia Prus - protoplasty III Rzeszy, dochodzą jeszcze schizolskie przewidzenia). Wstyd i hańba.
#wroclaw #dolnoslaskie
#wroclaw #dolnoslaskie

Po otworzeniu paczki i sprawdzeniu wszystkich bajerów spadło z M na LOW. Udało mi się go doładować sztucznym światłem na M. Dwa ostatnie dni u mnie były słoneczne więc wystawiałem go na balkon. Dzisiaj wskoczyło w południe na H ale już przy zachodzie słońca jak go zabierałem było znowu M. Czy temperatura powietrza też osłabia ładowanie?
#zegarki #casio #gshock
źródło: comment_1672591428FsxDwRPTxmwjSvkpLMIXbq.jpg
Pobierzhttps://support.casio.com/storage/en/manual/pdf/EN/009/qw3495.pdf
W manualu masz czasy ładowania w zależności od ilości światła, jak widać trochę to zajmuje, nawet przy dużym słońcu, z M do Full kilkadziesiąt godzin.
Gx
Gx
Opis co się z tym modelem o który pyta mirek może dziać w zależności od temperatur jest w instrukcji, krótko mówiąc tam gdzie wytrzyma człowiek wytrzyma G a nawet trochę więcej.
G to narzędzie i ma działać.
W----------e się w detale budowy żeby wygłaszać potem tezy o szkodliwości wystawiania na słońce to jest 4bieg karuzeli s----------a.
Noszę G dłużej niż chodzisz o tym świecie a ryśka od 15 lat