@WpisujcieMiasta oczywiście,nie zawsze jest kolorowo. Ale uważam, że całkowicie można się spełniać w rodzicielstwie. Powodzenia, też myślimy nad 3, ale trochę strach, bo już z dwójką bywa hardcore .
@skeeto666: i to jest jedna w pierwszych rzeczy o ktorych pomyslales w nowym roku :D to wyglada robienie dobrej miny do zlej gry - dzieki ze pochwaliles sie swoimi bolaczkami.
@skeeto666 a ja czekam na pierwszego syna, termin za tydzień, ale może być w każdej chwili. Obudziłem się i cieszę się, że urodzi się już w nowym roku i będzie mu może ciut łatwiej w szkole później :) jako ten 'styczniowy' dzieciak
XD Gość jest na swoim tagu, cieszy się brakiem bachora a ty wypalasz z tekstem ale to ty dzwonisz. Na elektrodę też wbijasz i pod pytaniami o rodzaj kondensatora również piszesz każdemu ale to ty dzwonisz? ( ͡°͜ʖ͡°) Ktoś tu miał chyba nieprzespaną noc z wiadomego powodu ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜
Pozdrawiam wszystkich dzieciatych!!! ( ͡°͜ʖ͡°) Nie myślałem, że to kiedykolwiek powiem ale… Może i już nie mam tyle czasu na hobby to uśmiech bombelka wszystko wynagradza XD
@Wraczek Ale się zesrałeś z tym porównaniem xD zacznijmy od tego że on o nic nie pyta tylko wyraża swoją opinię na forum więc nie rozumiem dlaczego nie miałbym skomentować xD to tak jakby ktoś napisał pod tagiem #xbox że nie lubi komputerów albo bym napisał że nie lubię pierogów. W------e mam na to jak sobie wpis otaguje co to w ogóle ma do rzeczy xD #niezapraszamdodyskusjiboniemaoczym
Powodzenia, też myślimy nad 3, ale trochę strach, bo już z dwójką bywa hardcore .
XD Gość jest na swoim tagu, cieszy się brakiem bachora a ty wypalasz z tekstem ale to ty dzwonisz. Na elektrodę też wbijasz i pod pytaniami o rodzaj kondensatora również piszesz każdemu ale to ty dzwonisz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ktoś tu miał chyba nieprzespaną noc z wiadomego powodu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜
Może i już nie mam tyle czasu na hobby to uśmiech bombelka wszystko wynagradza XD
Serio
A gdzieś je zostawiłeś i zapomniałeś gdzie?