Wpis z mikrobloga

Komendant 13 komisariatu policji w Katowicach, Nadinspektor Władysław Słoik w wywiadzie dla portalu wykop.pl powiedział, że z 30 lat służby w policji w pamięci najbardziej zapadła mu jedna sytuacja. Kiedy mieszkanie motocyklisty i skrajnie prawicowego narodowca o pseudonimie „apteka” trafili na różowy pamiętnik z kucykami pony, instynkt powiedział Władkowi żeby zerknąć do środka tego co zobaczył nie da się zapomnieć. Uwagę zwróciło zdjęcie podejrzanego ze znanym pięściarzem Arturem Szpilką co samo w sobie nie jest niczym szczególnym, jednak wpis pod tym zdjęciem zniesmaczył nawet starszych policjantów dla których zmasakrowane zwłoki to chleb powszedni. Zdjęcie załączam w poście a tutaj łapcie wpis z pamiętnika zamieszczony pod tym zdjęciem

ja #!$%@? jak ja kocham zycie wlasnie pije sobie drinka u ziomka z kadry, kon zwalony, najedzony pitcom z dagrasso. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie rzeczy o tajskich ladyboyach na youtube, cycu i pumba siedzą mi na kolanach. Przypominam kon zwalony wiec zero potrzeb zero testosteronu nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i masażystki i kon zwalony.

#famemma
Pobierz GoodGuyChucky93 - Komendant 13 komisariatu policji w Katowicach, Nadinspektor Władysł...
źródło: comment_1672451259nwlfHmo1ZlsEDU2hHwtJg4.jpg
  • 3