Aktywne Wpisy
Polecam apke Too Good to Go. Za ten zestaw zapłaciłem 4£ #uk
norbert_heniu +73
Zajebiste urodziny, dzień jak co dzień czyli sam. Kończę dziś 28 lat.
Jak o tym pomyśle, że nie daleko do 30 to chce mi się tak płakać, bo w końcu nic w swoim życiu nie osiągnąłem. Kolejne w samotności, sam kompletnie. Nie mam przyjaciół, znajomych. Depresja na pełniej #!$%@? wjeżdża na banie leczona od września i w tym dwie próby samobójcze. Nikt oprócz psychologa i psychiatry nie pytał się jak się mam,
Jak o tym pomyśle, że nie daleko do 30 to chce mi się tak płakać, bo w końcu nic w swoim życiu nie osiągnąłem. Kolejne w samotności, sam kompletnie. Nie mam przyjaciół, znajomych. Depresja na pełniej #!$%@? wjeżdża na banie leczona od września i w tym dwie próby samobójcze. Nikt oprócz psychologa i psychiatry nie pytał się jak się mam,
widziałem wywiad sykulskiego z Romanem warszawskim. Powiedział że Rosja nie jest krajem konserwatywnym tylko sowieckim i zgadza się z tym że Rosja to kraj biedy i to cywilizacja bizantyjska. Myślałem że jest normalny i nie wiedziałem dlaczego tylu ludzi go nazywa onuca. Jeszcze dzisiaj widziałem film z przed 7 miesięcy w którym mówił to co bartosiak. Teraz klikam ja jego YouTube i bomba... Jutro wstawię fragmenty gdy onuca Sykulski mówi prawdę.
Wie ktoś co mu się stało że zmienił narrację? Zarabia na onucach?
Tak naprawde Sykulski był uważany za onucę przez częsc obserwatorów już dawno temu, ja i kilka osób to pisało na wykopie lata temu w czasach gdy sykul miał tu jeszcze pozytywna opinię.
To jaka opcję reprezentuje się dało zauwążyć gdy się wyszło poza atrakycjną osłonę elokwencji, niemałej garści wiedzy połączonej z domieszką ''mądrutkich'' wyrazów. Poza tym przeciez jego przeszłośc jest znana - on na poczatku był
Niedługo później zrobił wywiad z rosyjskim ambasadorem żeby "przedstawić drugą stronę". Organizator poprzedniego spotkania Krzysztof Bosak publicznie zjechał Sykulskiego za nie zadawanie trudnych
~wykopek harcerz XD