Wpis z mikrobloga

22 grudnia zamowilam prezent z #mediaexpert, platnosc z gory, odbior w sklepie 23 grudnia. Niestety nie dotarl na czas, prezentu nie bylo. Dzis dostaje informacje, ze dokladaja staran by dostarczyc jak najszybciej i przepraszaja za utrudnienia.

Czy w tej sytuacji mozna sie ubiegac o jakies male zadoscuczynienie z powodu niedostarczenia w wyznaczonym terminie? Przepraszam za brak polskich znakow, nie mam ich na obecnym urzadzeniu.
  • 7
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Plotkova99: no to motywuj sie, dzwonisz na infolinie, uruchamiasz tryb karyna (mnie sie nalezy) i jedziesz jak z dziwkami. Pamietaj, brajanek ma zniszczone dziecinstwo bo mikolaj nie przyniosl prezentu, przez co ty masz zniszczone swieta i dodatkowe koszty. Żadaj zadoscuczynienia i strasz zgloszeniem do uoikik, pipu i gdzie sie da.
@Plotkova99: byłem po laptopa w mediaexpert ostatnio. Dwa na magazynie wedlug systemu. Po kwadransie szukqnia pan się poddał. Chyba ktoś zajumał z magazynu. Co zrobisz, nic nie zrobisz. ¯\_(ツ)_/¯
@Politeus: Słuchaj, powiem lepiej. Zamówiłam tą Fifkę, przyjeżdżam, nie ma jeszcze zamówienia. Nawet nie wysłali. Sorka. Alee jak Pani chce to możemy sprzedać ze sklepu xD. No to git, biere. Wzięłam, zapłaciłam. A teraz jak to zamówienie z 22. dotrze w końcu muszę iść tam jeszcze raz i to odebrać a następnie zwrócić bo na ch*j mi dwie fifki ;D