Wpis z mikrobloga

Ej, o co chodzi z Sigmą? Żyłem w przekonaniu, że jest alfa i beta, a w hiszpanii gdzie aktualnie jestem trendem na youtube są sigmy (ta narracja idzie za daleko xD) i nie wiem nawet o co chodzi.

#blackpill #redpill
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@SRzeyamlon:

W teorii to ktoś/coś, kto podąża swoją scieżką jak alfa, ale nie przewodzi stadem, jednak tak samo nie jest pod niczyim bezpośrednim zwierzchnictwem.

W praktyce jest to najczęściej po prostu przegryw, który nie miał nigdy większych sukcesów z kobietami, miały one w niego zawsze raczej w------e, więc on zaczyna mieć w------e w nie, i nie wykonuje juź pierwszego kroku, nie spermi, tylko idzie swoją drogą i myśli, że to
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@SRzeyamlon:

A poprawny sigma male to po prostu Chad, który mimo że może, to "nie rucha każdej", a nadrzędną wartością jest dla niego własna godność i jego plany, które woli realizować raczej głównie sam i nie dąży do roli lidera, nawet jak każdy go w niej widzi.
  • Odpowiedz
@SRzeyamlon: @Slavcel: to jest taki zamiennik mgtow dla młodszych chłopaków. Oczywiście jest to raczej cope bo utożsamiają się z nim niezbyt atrakcyjni młodzieńcy. Pomijając już że jako trend zmieniło się to w zwykła mizoginie i za sigme zachowanie uważane jest bicie kobiet.
Na tik toku oprócz sigmy panuje też straszny cope na temat pieniędzy xD
  • Odpowiedz