Wpis z mikrobloga

O ile uwazam, ze Majka jest wrzodem i jest rabnieta to jestem ciekawy co zrobi policja z tymi co do niej wydzwaniali grozac, ze ja zabija. To juz sa totalne psychole i ich miejsce jest za kratkami bo to nie sa zwykle obrazy/ wyzwiska czy krytyka a totalna psychoza. Wysilek policji tu jest zerowy bo w takim przypadku siec udostepnia dane dzwoniacego. Jak nawet na to sie nie wysila to pokaze jak nieskonczenie nieudolna i zalosna jest nasza policja. Co do wyslanych maili i wiadomosci na instagramie z grozbami raczej nie ma co sie ludzic ze zdobeda te informacje. To raczej bezposrednio musialaby z instagramem gadac lub prokuratura wydac im nakaz.
#famemma
  • 14
  • Odpowiedz
@niezdiagnozowany Raczej nie wymyslila, ale ona ma tendencje do hiperbolizacji. Jednego dnia puscila nagranie z jednej rozmowy a nastepnego dnia uzywala liczby mnogiej, by opisac sytuacje, dajac so zrozumienia, ze takich telefonow bylo kilkanascie. Z drugiej strony bardzo mozliwe, ze wymyslila te telefony z ubezpieczalni i banku,bo ciezko mi uwierzyc, ze w jednym czasie kontaktowali sie z nia pracownicy trzech roznych podmiotow.
  • Odpowiedz
@niezdiagnozowany: tez w ogole w to nie wierzylem ale na story udostepnila jak nagrywa dzwoniacego do niej i jak sie go posluchalo to jakis #!$%@? skonczony i nie brzmial jak dzieciak, raczej osoba dorosla ale totalnie chora na umysle
@Pryshlyak: taa Staśko jest zalosna i jest szkodnikiem i trzeba ograniczyc ten lewicowy belkot, ktory juz nawet lewica krytykuje ale sa pewne granice. Jak ktos grozi komus smiercia bo jej gadki
  • Odpowiedz
@corryand: @niezdiagnozowany: @Pryshlyak:
Właśnie, słowo klucz - czy takie groźby istniały?
Wrzuciła jedną z nich i na koncu typ powiedział, że żartuje, przeprasza i ze to test społeczny.
Wiadomo, że psychol ale jedyna rozmowa jaką wrzuciła to taka więc raczej więcej takich więcej nie było, bo by wrzuciła jakieś poważne groźby a nie takie gdzie typ dopowiedział, że żartował
  • Odpowiedz
@Szyme1: wrzucila tez jakies screeny z insta jak jej ktos grozil ze ani ona czy jej rodzina nie przezyja czy zeby okna nie otwierala czy cos w tym stylu, nie pamietam dokladnie tych wiadomosci ale byly #!$%@?.. tez wydaje mi sie ze ona wyolbrzymia i dzeonia moze jej ludzie powiedziec ze jest jebnieta ale takich co jej groza moze jest z kilka osob. No i tych killku psycholi powinni upolowac. Takie
  • Odpowiedz
@corryand: to już zależy od tego czy rzeczywiście tam była, czy takie telefony i prywatne wiadomości miały miejsce bo generalnie to ja takim ludziom na słowo nie wierzę, a łatwo o mistyfikacje tego typu materiałów plus nie chce mi się wierzyć żeby tych telefonów miała aż tyle. Gdyby jednak tacy psychole robili to co robili to uważam, że w przypadku takiej Majki to sprawa trafi co najwyżej do szafki jak inne
  • Odpowiedz
@corryand no i dobrze, niech idzie na policję, niech zgłasza i pokazuje nagrania i niech oni od operatora dostaną bilingi i po kolei sprawdza wszystkich "grożących" którymi są pewnie jacyś pryszczaci licealiści chcący się popisać przed kolegami xdd

Niech teraz mają obsrane gatki jak panowie policjanci zapukają do nich i zaczną pytać starego gdzie jest Mati

Play stupid games, win stupid prizes ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@cottonworldy: tez mi sie wydaje, ze takiej czestotliwosci tych telefonow nie bylo xd Zeby az tylu ludziom chcialo sie wysilac i wydzwanoac so niej i nagle wszyscy jej groza to... xD
Tez mnie to #!$%@?, ze oni kazde sledztwo umarzaja.. naprawde nie wiem po co jest policja w tym kraju bo nic nie robia i nie pomagaja w lapaniu zlodziei, zboczencow czy przestepcow. Oni (a wlasciwie drogowka) tylko potrafia mandaty wystawiac
  • Odpowiedz