Aktywne Wpisy
Krolowa_Nauk +398
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
lakukaracza_ +101
#powodz Serce pęka
#skyrim #teso
@willyfog: co ( ͡° ͜ʖ ͡°) może na najwyższym poziomie trudności... 11lvl to jeszcze nisko, też pytanie jak budujesz postać, ale najlepiej rób to co każdy czyli weź sobie jakiegoś kasztana zatrudnij, żeby samemu nie biegać i zwabiaj mobków w okoliczne pułapki
@Gigamesh gram pod maga+1h mieczyk. Zniszczenie mam na 49pkt i piorunami se wybijam a co nie da rady to mieczyk. + Lekka zbroje rozwijam. Ogólnie to mam problem z rozróżnieniem misji pobocznych od misji fabularnych i biegam jak poparzony po tych misjach byle co i byle jak XD
@willyfog: główna fabuła jest ze smokami, zaczyna się od tego, że masz iść do Białej Grani pogadać z Jarlem, a poza nią masz drugoplanowy wątek z wojną, możesz dołączyć do cesarskich albo rebeliantów... są jeszcze większe sidequesty z gildiami - złodzieje, mroczne bractwo, towarzysze i magowie, natomiast wszystko inne rzeczy od randomowych NPC to poboczne rzeczy... najlepiej przechodzić grę trzymając się jednego
@willyfog: za 1 razem tez chcialem grac magiem z podobnym chyba nawet skillsetem jak Ty i odpuscilem ( ͡° ͜ʖ ͡°) zaczalem poprostu grac w inny sposob ta sama postacia, ta gra nie kara za to jakos szczegolnie
Osobiście uważam, ze combo miecz i zniszczenie średnio działają, bo obie umiejętności polegają