Wpis z mikrobloga

Generalnie to chciałbym coś wytłumaczyć, bo jest afera z tym wplatomatem i podaniem źródła pieniędzy, a ludzie się nabijają, że to śmieszne i kretyńskie zabezpieczenie i jaki to bank jest głupi, a oni sprytni. To nie jest zabezpieczenie, tylko sprawdzanie reakcji i przyzwyczajanie powoli bydło do tego, że będzie coraz większy nadzór nad naszymi pieniędzmi i wtykanie nosa we wszystko, a bydło łatwo oswoić, bo wystarczy coś robić powoli i małymi kroczkami, rezultat jest wtedy taki, że bydło mówi, że to "wielkie mi halo i od dawna było to wiadomo szury i foliarze, nie ma się czym podniecać." Kontrast jest bardzo ważny. Takie wyzwiska będą leciały w moją stronę też, gdy już będą wprowadzać CBDC, a potem termin ważności pieniądza, bo będzie to robione z takiego pułapu, że "niewielka różnica".

#teoriespiskowe #szury #foliarze #banki #bankowosc #bekazlewactwa #wef #nwo #cbdc #pieniadze #wielkireset #klausschwab
  • 3
  • Odpowiedz
@Ynfluencer: mnie najbardziej przeraża jak ludzie nie zauważyli jak świat się zmienił przez ostatnie 2 lata. Nikogo nie dziwi maseczka, nikogo nie dziwią wysokie ceny, każdy się przyzwyczaja, a klasa średnia jest zaorywana, coraz bardziej widoczne jest rozwarstwienie społeczne i zostają tylko bogaci, ktorzy mają eldorado i biedni, ktorzy ledwo wiążą koniec z końcem. Nie wierzę w żadną rewolucję, ludzie są zbyt spolaryzowani i zniewoleni w swoich pracach by mogli sie
  • Odpowiedz