Aktywne Wpisy
Pokojowa +52
Spotykasz Ją. I mówi ci cześć. Co robisz?
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem facetem po 30tce. Mam narzeczoną tez po 30tce z którą jestem od jakiś 8 lat, od 7 lat mieszkamy ze sobą. Zaczyna pojawiać się kwestia dzieci. Zawsze miałem w głowie, że chce mieć dzieci ale to "kiedyś", "nie teraz". No ale czas leci i różowa naciska, że to już pora. Wcześniej też miała takie podejście, że "kiedyś". Nawet bardzo pilnowała antykoncepcji i tak dalej. Ale jak widzę dzieci
Jestem facetem po 30tce. Mam narzeczoną tez po 30tce z którą jestem od jakiś 8 lat, od 7 lat mieszkamy ze sobą. Zaczyna pojawiać się kwestia dzieci. Zawsze miałem w głowie, że chce mieć dzieci ale to "kiedyś", "nie teraz". No ale czas leci i różowa naciska, że to już pora. Wcześniej też miała takie podejście, że "kiedyś". Nawet bardzo pilnowała antykoncepcji i tak dalej. Ale jak widzę dzieci
Źródło
#ukraina #wojna
@orpblyskawica: Szczerze jak mnie irytuje zawsze przykładanie wagi do stroju, a bardziej narzucanie innym co mają nosić. "idę na wesele muszę kupić nową sukienkę" a co złego jest w tej w której byłaś ostatnio nówka sztuka przecież. Dwa razy się nie chodzi ! co ludzie powiedzą.....
Z szacunku do innych ludzi każdy powinien
Widzę, że nie sprecyzowałem poprzednio. Właśnie na pogrzeby powinno się iść w stroju odpowiednim do pogody. Jeśli jest ciepło to w krótkich spodenkach, kolorowej letniej koszulce.
Oczywiście możesz się nie zgadzać ze mną, ale dla mnie szacunek do innego człowieka to jego odpowiednie traktowanie, nie sztuczne przebranie.
Każdy głupi może założyć czarny garnitur, nie każdy może, nie każdy chce od serca się pojawić na pogrzebie, wspomnieć wspólne miłe chwile.
Wolałbyś na
Załóżmy, że masz problem potrzebujesz pomocy, wsparcie. Dzwonisz do dwóch znajomych jeden przyjdzie w tanich ciuchach wysłucha cię i ci pomoże, drugi przyjdzie w stroju za 20 k zł, zegarek 50 k zł i oleje cię.
Kogo uznasz za czubka?
Dlaczego oceniamy kogoś po stroju, a nie po jego zachowaniu?