Wpis z mikrobloga

@kociaq: no właśnie raczej nie, bo poprzednia wersja wykopu nie stwarzała takich problemów. Zauważyłem właśnie, ze to sie dzieje "fazowo". Tzn. godzina/póltorej problemów z wykopem (komentowanie, zakopywanie) a później wszystko wraca do normy, ale po jakimś czasie znów mi się wykop obraża.

Możliwe, ze to ma jakiś zwiazek z przeciążeniem serwera? Nie jestem informatykiem, dlatego się na publicznym żale/prosze o pomoc
@wykop: a ja odpowiem nie na temat (a może?) - dlaczego inteligentne sortowanie komentarzy nie działa na tyle inteligentnie, żeby komentarze usunięte, a raczej to co z nich pozostało przesuwać na sam dół każdej dyskusji?
Dostałem dziś ostrzeżenie (Paragraf 4 pkt. 3d) a mój komentarz został usunięty za zamieszczenie linku do zdjęcia z wykop party (słynny hover hand), które jak mniemam zostało upublicznione oraz opublikowane za pośrednictwem wykop.pl. Mógłby mi ktoś zatem wytłumaczyć w jaki sposób uraziłem czyjeś dobra osobiste bądź złamałem prawa autorskie skoro link zamieszczony został na wykopie?