Aktywne Wpisy

Variv +336
#usa #polska
Przeraża mnie jak dużo ludzi, w tym w Polsce nie widzi niczego złego w tym, że funkcjonariusz państwowy strzela do klęczącego obywatela. I to jeszcze strzela mu w plecy kiedy ten jest trzymamy i otoczony przez innych agentów.
Mój umysł nie może zrozumieć logiki, która prowadziłaby do stwierdzenia, że to jest poprawne zachowania państwa wobec obywatela.
Przeraża mnie jak dużo ludzi, w tym w Polsce nie widzi niczego złego w tym, że funkcjonariusz państwowy strzela do klęczącego obywatela. I to jeszcze strzela mu w plecy kiedy ten jest trzymamy i otoczony przez innych agentów.
Mój umysł nie może zrozumieć logiki, która prowadziłaby do stwierdzenia, że to jest poprawne zachowania państwa wobec obywatela.

hellfirehe +80
Mi to trochę szkoda takich zwykłych ludzi, co sobie kupili samochód żeby nim jeździć i on się zepsuł.
Trafił do mnie Hyundai co to właściciel wymienił już tej zimy 2 akumulatory bo "rano nie odpala".
Po drugim pojechał do warsztatu gdzie zmierzyli mu pobór prądu na postoju 1.5-2A, co tłumaczy cały temat.
Ale że warsztat z takich bardziej "mechanicznych" to gość coś tam szukał o co chodzi ale się poddał.
Auto
Trafił do mnie Hyundai co to właściciel wymienił już tej zimy 2 akumulatory bo "rano nie odpala".
Po drugim pojechał do warsztatu gdzie zmierzyli mu pobór prądu na postoju 1.5-2A, co tłumaczy cały temat.
Ale że warsztat z takich bardziej "mechanicznych" to gość coś tam szukał o co chodzi ale się poddał.
Auto
źródło: image
Pobierz

Mój szwagier stracił pracę jako kierowca zawodowy (likwidacja stanowiska), Wraz z żoną mieli tego pecha, że pracowali w branżach które najbardziej dostały po tyłku przez pandemię (transport, linie lotnicze). Chcę mu pomóc złapać jakąś stabilną robotę. Jeśli macie jakieś rady czy kontakt do kogoś kto może pomóc byłbym wdzięczny.
Gość ma 30 lat, ma kilkuletnie doświadczenie jako kierowca (przewóc osobowy i transport towarów). Zdrowy.
#pkp #kolejemazowieckie #km #kolej #pytanie
Finalnie maszynista zarabia więcej.
Zbiorkomy szukają kierowców w całej Polsce, czasem opłacają nawet zrobienie prawa jazdy jeśli ktoś nie ma.