Aktywne Wpisy
Kantar +81
Mi się podoba zawieszenie babiarza.
Wiadomo że ci głupsi będą coś o tym sapać (zabierajo wolność xDddd) ale jak babairz ma ochotę na dodawanie takich uwag jak wujas przy weselu to niech to robi prywatnie przed telewizorem a nie za państwowe pieniądze.
W normalny kraju pewnie dostałby jeszcze karę pieniężną
#paryz2024
Wiadomo że ci głupsi będą coś o tym sapać (zabierajo wolność xDddd) ale jak babairz ma ochotę na dodawanie takich uwag jak wujas przy weselu to niech to robi prywatnie przed telewizorem a nie za państwowe pieniądze.
W normalny kraju pewnie dostałby jeszcze karę pieniężną
#paryz2024
GeDox +1626
Co dzień będę wrzucał tego posta. Dopóki nie zostanie przewieziony do polskiego aresztu.
Sebastian Majtczak urodzony 31.05.1991 w Bonn, zamieszkały w Łodzi, prowadzący spółkę Rigello Sp. z o.o. jest poszukiwany czerwoną notą Interpolu.
#majtczak #sebastianmajtczak #codziennymajtczak
Wołam: @zarty-na-bok
Sebastian Majtczak urodzony 31.05.1991 w Bonn, zamieszkały w Łodzi, prowadzący spółkę Rigello Sp. z o.o. jest poszukiwany czerwoną notą Interpolu.
#majtczak #sebastianmajtczak #codziennymajtczak
Wołam: @zarty-na-bok
Aż mi się nie chce iść pracować na tego złodzieja. Znacie jakis przepis zabraniający pracy przy niskiej temperaturze dla samozatrudnionych?
Swoją drogą 19 stopni uwielbiam, idzie oddychać, dobrze się śpi, win win.
@el_dreso: regulamin wewnętrzny?
@marcus1a: @saikomiki: jak siedzisz nieruchomo przy kompie to jednak trochę za chłodno, a jestem z tych co lubią spacerować lub jeździć na rowerze na mrozie
@andrzejbambrzej:
@Futsalista_cisowianka:
@boria_oddaj_bulku:
@NieBendePrasowac:
mi chodziło o - 15 na zewnątrz bo jestem piaskarzem i pracuje dzisiaj na nieogrzewanej hali xD