Wpis z mikrobloga

pomocy - mieszkanie narożne, nowe budownictwo. Potrzebuje sposobu jak ustalić kto o czwartej rano w środę odpala imprezę. Jest jakiś patent? Nie wiem jak niesie się dźwięk, ale powtarza się to któryś raz. Nie chcę iść na górę i pukać do drzwi bo opcje są w teorii 3, bo nie chcę budzić bogu ducha winnych ludzi, ale jak mi nikt nie pomoże to nie będę miał wyboru. :(
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

skończyli imprezę jak byłem na zewnątrz xD Ale dzięki wykorzystam to następnym razem, bo mam już podejrzanego.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Siateczkasrodplazmatyczna: tak. U nas ludzie śmiało dzwonią na policję to jeszcze się patusiarze na grupie fb bulwersują, że jak to nie można drzeć ryja i puszczać gówno hop siupa w środku nocy i że w ogóle to ona wniesie sprawę o NĘKANIE i nawet policjanci jej przyznali rację, że sąsiad frajer ¯\_(ツ)_/¯ To już kolejny ich post w stylu 'jak można wzywać policję na KURTURARNIE bawiących się. Sęk w tym,
  • Odpowiedz
@shitty_support: czaje tylko problem w tym, że muszę być na 100% pewien z którego to mieszkania, bo to niesie sie w pionie, a drzwi na klatkach są dźwiękoszczelne
  • Odpowiedz