Wpis z mikrobloga

@mowilemzewroce: 116 transmisji to dokładniej 290 godzin streamowania. Wychodzi z tego że średnia liczba widzów to 1.3 osoby (gdzie zawsze liczyło 1 bota jeśli nikogo nie było na streamie). Jak na cały rok streamowania to całkiem słaby wynik ()
  • Odpowiedz
@taxbwithu: Myślałeś żeby streamować mniej ale bardziej intensywnie? Robisz godzin jak nie jeden streamer na etacie, wątpię że cały czas tworzysz treści które chętnie się ogląda. Nie chcę tutaj o nic oskarżać, ale lepiej było by Ci robić dwie godziny streama tygodniowo ale ciekawe, niż zasypywać ludzi materiałem
  • Odpowiedz
@mowilemzewroce: przez miesiąc w ramach testów robiłem content, przy którym serio się przygotowywałem i na każdym dawałem z siebie 100% tak żeby w żadnym momencie nie było nudy. Rezultat - żaden. Znajomy robił streamy codziennie i "zarzucał materiałami ludzi" i zebrał więcej ludzi niż ja przez rok ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@dawid-hopek: też tak uważam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@dawid-hopek przestałem streamować po miesiącu, w szczytowych momentach miałem pod 200 osób ale to inny streamer jak kończył to przekazywał na mnie. Nie miałem do tego warunków więc musiałem skończyć swoją karierę xD
  • Odpowiedz
@taxbwithu: Widzę tylko jedno rozwiązanie, kupuj Lethal Company i gramy w niedziele wieczorem ( ͡° ͜ʖ ͡°) no tylko jeszcze kogoś do ekipy trzeba
  • Odpowiedz