@Kiubi: Może być problem, ja prawdopodobnie to odpuszczam, podobnie jak zabicie 12 graczy, 7 razy. Chyba jedynie wejść na wyższą erę gdzie są jety i liczyć na fart.
BF-109 800km/h przy pikowaniu z 4k ogarnie, to jakiegoś flaka88 albo innego z otwartą budą pewnie idzie ustrzelić, ale nie wiem czy będzie się dało w te kilka sekund ogarnąć wysokość. Ogólnie z Fajterami bym popróbował z chamskim pikowaniem, dla br 4.7-5.7, ogólnie
@kukurydzapomidor: zadanie z 12 fragami robiłem na niemieckim 4.3. Moje wskazówki to. Bf koniecznie z dodatkowymi działkami. Mapy tylko z dużą ilością celów albo lotniska inne można od razu odpuścić. Załadować w razie czego powtórki bo mocno może frustrować jak zabraknie jednego fraga ;)
@Kiubi idziesz na naziemki top AB i masz przeplatane helikoptery/samoloty więc grasz tylko te z samolotami. 3 fragi - bombowiec i kilka fragów wpada . Od 9.0 spokojnie możesz grać i to zrobić na wyjebce
Jeden bankrut pożycza drugiemu bankrutowi. 400 mld euro poszło na odbicie malutkiej wsi robotajne a na tagu radość bo 61 mld dolarów przegłosowali xD Starczy na 2 miesiące po czym znów będzie objazd po wszystkich krajach prosząc o pieniądze bo za mało było xD #ukraina #rosja
#warthunder
źródło: comment_1670946281IqGNq1l3iwZjRcD8Rx6TzV.jpg
PobierzChyba jedynie wejść na wyższą erę gdzie są jety i liczyć na fart.
BF-109 800km/h przy pikowaniu z 4k ogarnie, to jakiegoś flaka88 albo innego z otwartą budą pewnie idzie ustrzelić, ale nie wiem czy będzie się dało w te kilka sekund ogarnąć wysokość.
Ogólnie z Fajterami bym popróbował z chamskim pikowaniem, dla br 4.7-5.7, ogólnie