Wpis z mikrobloga

Posiadanie baby face tak samo czyni cię przegrywem co posiadanie typowo stereotypowych cech przegrywa jak zakola, cofnięta szczeka, pryszcze itd.

Nie posiadam żadnych typowych cech przegrywa. Moim jedynym problemem jest baby face, którego nie zamaskuje zarostem, bo ten jest słaby.
Mimo 182cm wzrostu, babyface skreśla mnie całkowicie w oczach kobiet na portalach randkowych ¯\_(ツ)_/¯ Mogę zrobić z siebie pakera ale nie zmienię rysów twarzy….

Kobiety na portalach randkowych szukają stereotypowego samca alfa, co tylko potwierdza, ze kobieta tam siedząca kieruje się najbardziej prymitywnymi instynktami.

#tinder #badoo #rozowepaski #logikarozowychpaskow #seks
  • 73
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: mogę zrobić z siebie pakera czyli pakerem nie jesteś. Nie zgodzę się kompletnie z Toba bo różne kobiety lubią różne typy urody. Jedne kochają zarost inne nie. Jedne lubią bruneta inne blondyna. Nie ma jednego 100% ideału. To że długo szukasz laski albo dostałeś kosza nie znaczy że to wina Twojej młodzieńczej twarzy, bo tylko takie kobiety kochają.
  • Odpowiedz
Nie zgodzę się kompletnie z Toba bo różne kobiety lubią różne typy urody

@stempien666: Widać na portalach randkowych większość kobiety lubi tylko jeden typ urody xD Mój fake chad cieszył się dużą popularnością, a moja realna morda nie przyciąga już nikogo xD
  • Odpowiedz
z biegiem czasu zakola im nie przeszkadzają, nadrabiam charakterem

@lilnaseks: No to teraz pozostaje pytanie: Jak ten charakter sprawdzają przez zdjęcie? ( ͡º ͜ʖ͡º) Jeżeli laska ma wybór: chad czy zakolak 172cm, to czemu miały by wybrać drugą opcję? xD Czym się kierując? XD

Jak zwykle w tego typu historiach są jakieś haczyki o których być może nawet sam nie zdajesz sobie sprawy. Ja mam 1.82cm
  • Odpowiedz
dodam do tego, że ja nie napisałem do żadnej kobiety. One same się odzywają

@lilnaseks: Dobra przestań ćpać () Laski 7/10 pierwsze piszą do chłopa z zakolami 172cm xD Widać twoja uroda jest BAAAARDZo pro chadowa, skoro laski na ciebie lecą, a twoj brak wytłumaczenia się z tego potwierdza tylko niską świadomość tego
  • Odpowiedz