Aktywne Wpisy
Anacron +357
Słowo na niedzielę.
Odra wraca, bo foliarze, wróć, paranoicy (bo to poprawna nazwa tego schorzenia) nie zaszczepili swoich dzieci i niestety jest ich więcej niż 5% w naszym społeczeństwie. Ci sami ludzie jednak jednocześnie jeżdżą samochodem, mimo że prawdopodobieństwo śmierci wtedy w wypadku samochodowym jest kilkadziesiąt tysięcy razy większe niż ryzyko powikłań po zaszczepieniu (dowolną szczepionką) i wynosi z tego co pamiętam 1 do 120. Ba wychodzą z domu i chodzą po
Odra wraca, bo foliarze, wróć, paranoicy (bo to poprawna nazwa tego schorzenia) nie zaszczepili swoich dzieci i niestety jest ich więcej niż 5% w naszym społeczeństwie. Ci sami ludzie jednak jednocześnie jeżdżą samochodem, mimo że prawdopodobieństwo śmierci wtedy w wypadku samochodowym jest kilkadziesiąt tysięcy razy większe niż ryzyko powikłań po zaszczepieniu (dowolną szczepionką) i wynosi z tego co pamiętam 1 do 120. Ba wychodzą z domu i chodzą po
Gremek +12
Skąd #facebook wie że znajduje się aktualnie w Szaflarach, skoro nie ma dostępu do lokalizacji?
Nie posiadam żadnych typowych cech przegrywa. Moim jedynym problemem jest baby face, którego nie zamaskuje zarostem, bo ten jest słaby.
Mimo 182cm wzrostu, babyface skreśla mnie całkowicie w oczach kobiet na portalach randkowych ¯\_(ツ)_/¯ Mogę zrobić z siebie pakera ale nie zmienię rysów twarzy….
Kobiety na portalach randkowych szukają stereotypowego samca alfa, co tylko potwierdza, ze kobieta tam siedząca kieruje się najbardziej prymitywnymi instynktami.
#tinder #badoo #rozowepaski #logikarozowychpaskow #seks
@stempien666: Widać na portalach randkowych większość kobiety lubi tylko jeden typ urody xD Mój fake chad cieszył się dużą popularnością, a moja realna morda nie przyciąga już nikogo xD
Komentarz usunięty przez autora
@lilnaseks: No to teraz pozostaje pytanie: Jak ten charakter sprawdzają przez zdjęcie? ( ͡º ͜ʖ͡º) Jeżeli laska ma wybór: chad czy zakolak 172cm, to czemu miały by wybrać drugą opcję? xD Czym się kierując? XD
Jak zwykle w tego typu historiach są jakieś haczyki o których być może nawet sam nie zdajesz sobie sprawy. Ja mam 1.82cm
@lilnaseks: Dobra przestań ćpać (-‸ლ) Laski 7/10 pierwsze piszą do chłopa z zakolami 172cm xD Widać twoja uroda jest BAAAARDZo pro chadowa, skoro laski na ciebie lecą, a twoj brak wytłumaczenia się z tego potwierdza tylko niską świadomość tego