Aktywne Wpisy
Trabancik +27
Czas na sobotnią kontrolę tapet na telefonie, zapraszam serdecznie do wysyłania screenshotow.
Ja zaczynam
#glupiewykopowezabawy
Ja zaczynam
#glupiewykopowezabawy
josb515 +603
Rozpocząłem/am poważną naukę języka polskiego.
Dowiedziałem/am się, że w przeciwieństwie do angielskiego litera y jest samogłoską i zrozumiałem/am, dlaczego jest tak wiele zyk, cz, sz, rz. Nauczyłem/am się również, co oznaczają znaki ó, ś, ź, ń. Mam nadzieję, że za miesiąc będę mógł/mogła czytać mikroblogi na Wykopie bez użycia tłumacza.ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#nauka #porea #korea
Dowiedziałem/am się, że w przeciwieństwie do angielskiego litera y jest samogłoską i zrozumiałem/am, dlaczego jest tak wiele zyk, cz, sz, rz. Nauczyłem/am się również, co oznaczają znaki ó, ś, ź, ń. Mam nadzieję, że za miesiąc będę mógł/mogła czytać mikroblogi na Wykopie bez użycia tłumacza.ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#nauka #porea #korea
Jak zaczynały się protesty odnośnie zaostrzenia prawa aborcyjnego w Polsce to sporo tutaj krytykowałem, czasem trollowalem. Podstawą mojej krytyki było to, że baby mają wywalone na sprawy chłopskie i jak kiedyś przyjdzie taki moment, że chłopy będą potrzebować ich wsparcia to one się wyprą.
Sporo chłopów poszło z babami na te protesty, było wśród nich duża część cucków.
Dostawałem masę hejtu, wyzywania od przegrywów, inceli, mizoginów.
Teraz przyszedł czas na powiedzenie: sprawdzam.
Wygrałem, czereśniaki xD
Jak się teraz czujecie, gdy zostaliście koncertowo zbałamuceni przez baby? XD Pytam się głównie lewicowych chłopów, bo od zawsze narracja po waszej stronie była taka, że lewica w przeciwieństwie do konserw dba o wszystkich obywateli.
Albo był też wstawiony tutaj jakiś screen konserwatywki, że ona uważa, że chłop ma odbębnić wojsko, bo wtedy zmężnieje i lewica wykopowa ochoczo pisała "to jest wasza konserwatywka, do której wzdychacie" - sami przecież jesteście tacy sami XD A po drugie to ona napisała wszystko zgodnie z prawicowymi "naukami", więc nie rozumiem czemu tak się śmialiście z tego, skoro nie pokazała hipokryzji takiej jak wy pokazujecie
#bekazlewactwa #bekazwykopkow #obowiazkowecwiczeniawojskowe #4konserwy
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6395f63d7a12ddf16483da82
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
@AnonimoweMirkoWyznania: Anonku, synonimem lewicy jest hipokryzja. Będą ci mówili co chcesz usłyszeć a co im nie przeszkadza. Teraz zacznie się piepr&%#nie że to nie "cała lewica tak sondzi!"
Na prawicy masz jasno powiedziane, kobita rodzi, facet broni, podział obowiązków. Kobity nie rodzą? To co chłop ma bronić?
Nie ma jednogłośnosci XDDDDDD
Szkoda tylko że lewaki z #neuropis sami ją wybrali
Dziwnym trafem zawsze, gdy ktoś nazywa innych cuckami, beciakami itp to tym przegrywem jest.
@qluch: tak, z tym się nie da nie zgodzić, że lewica to hipokryzja, ale trzeba poświęcić chwilę na lustrację ich działań. Bo, gdy człowiek kieruje się samymi ich hasłami to może pomyśleć, że chodzi im o wspólne dobro. Trzeba zmarnować trochę czasu na przyjrzenie im się, wejść w ich miejsca bytowania, poczytać co piszą między sobą.
@albo_wutka_albo_buk: juleczki to wiadomo, że są zakłamane, bo młode to to i durne. W głowie mają
Jak to nie ma najmniejszego znaczenia przy rozmowie. Jak jakiś homo napisze ci coś, z czym się nie zgadzasz to odpiszesz mu: "ty pedale"? I he he wygrałeś dyskusję, bo obraziłeś kogoś xD
---
Gdyby babcia miała wąsy, to byłaby dziadkiem.
Nic takiego by się nie stało. Uważasz, że to przez to, że wykopki pisały prawdę o babach sprawiło, że lewica zagłosowała za przyjęciem
---
Zaakceptował: LeVentLeCri
Protestów jeszcze nie było. Na razie widać, że baby okazały się z "dnia na dzień" konserwatywne xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Natomiast nie wydaje mi się żeby baby szczerze chciały pomagać chłopom. Z takiej zwykłej, ludzkiej dobroci.
xXx: to, że nie umiemy się zorganizować podyktowane jest tym, że nadal jest sporo osobników, którzy popierają "ćwiczenia", bo uważają, że to takie męskie itd. Chłopy nie potrafią się zorganizować, bo konkurują ze sobą o "męskość", którą wpajano im od dzieciństwa, że tylko pod taką postacią ją znają. Ja się wcale temu nie dziwię, że jest to ciężki temat, bo tutaj wiele przeświadczeń musiałoby runąć.
W dodatku wiele bab leci na mundurowych, więc oni chętnie poszliby żeby przypodobać się babom.
Ogólnie chłopy nie potrafią współpracować ze sobą tak, jak baby. To też jest podyktowane ewolucyjnie. Chłop zawsze był samotnikiem, baby się jednoczyły ze sobą. Chłop też sam musi "zapracować" na to żeby nazwano go mężczyzną. Babie wystarczy, że pojawią się drugo i trzeciorzędowe cechy płciowe, a już jest nazywana
---
---
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
---
Zaakceptował: karmelkowa