Wpis z mikrobloga

#leagueoflegends #wypokteam Miałem to zrobić 2 dni temu, ale mi się nie chciało :D Dobra, jak pewnie zauważyliście ostatnimi czasy częstotliwość gier wypok teamu spadła do "0". Nie będę się rozwodził na przyczynami, bo to nie ma najmniejszego sensu. Bardziej chodzi mi o to by dowiedzieć się co robić z tym dalej. Pierwsze to fakt czy obecni członkowie nadal zamierzają uczestniczyć w wypok teamie, a rozumiem to przez 1 grę na tydzień (chyba nie za duże wymogi) dlatego proszę każdego by się tu określił, a kto tego nie zrobi zostanie wyrzucony (no chyba że napisze na lolu)

@rhapthorne @morittto @kyuumeitai @nesti32 @Schnappi @F0rT3hW1n @confused gościu o nicku na lolu pekinek którego nie znam tutaj @muffy

Druga sprawa jeśli będzie nas za mało: kończymy to czy szukamy nowych graczy i staramy się pobudzić do życia twór, który powstał ponad pół roku temu. Trochę żal to wszystko zakończyć, biorąc pod uwagę że zagraliśmy ze sobą grubo ponad 150 gier (tyle godzin śmieszkowania). Także decyzja należy do was (jeśli wszystko pójdzie dobrze to nabór do wypok teamu otwarty :P). Ja chętnie bym został przy wypok teamie, bo godzinka w skali tygodnia to chyba tak dużo nie jest, oczywiście inna sprawa to chęci. Także liczę że przynajmniej 5 osób, które tworzą wypok team od początku dadzą radę ;) (oczywiście na resztę równie mocno liczę)

Proszę o jak najszybszą odpowiedź.
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@dziadu90: Nie powiesz mi że gosciu z bronza lepszy od golda. Ciezko ocenic po jednej czy dwóch grach czy ktoś jest dobry, a na więcej nie ma czasu. Ligi to jedyny wyznacznik poziomu, bo ani mmr nie znamy, ani. jakiegoś innego sprawniejszego rankingu. Zresztą jak ktoś z platyny będzie i będzie cienki to i tak miejsca nie dostanie.
  • Odpowiedz