Aktywne Wpisy
niech_ktos +23
Szkoła podstawowa gdzie zapisuję mojego bąbelka umieściła listę osób zakwalifikowanych - pełne imię i nazwisko ponad 150 dzieci na głównych drzwiach szkoły i sobie to wisi od kilku dni. Zgłaszać to gdzieś?
#szkola #niebezpiecznik #dzieci
#szkola #niebezpiecznik #dzieci
saakaszi +688
JA PxxxxxxE, CZY WY TO WIDZICIE!
Ponad 576 mln zł agencja decyduje się przeznaczyć na zakup agregatów prądotwórczych. Na ich dostawcę, bez żadnego postępowania przetargowego, wybiera świeżo powstałą komandytowo-akcyjną spółkę Seltet z Warszawy, firmę bez doświadczenia w obrocie tego typu sprzętem.
Dostarczaniem agregatów prądotwórczych dla walczącej z Rosją Ukrainy RARS chwaliła się na swojej stronie internetowejRządowa Agencja Rezerw Strategicznych
Założycielem i komplementariuszem Seltet jest Paweł Szopa. Wspólniczką jego matka Wiesława, na którą
1429 - 1 = 1428
Assassin's Creed Liberation HD - wersja HD gry pierwotnie wydanej na PlayStation Vita (Ogrywałem na PC). Gra bardzo średnia jeżeli brać pod uwagę dwie poprzednie części serii (3 i 4) Poziom historii zbliżony do Assassin's Creed Revelations czyli słaby/średni. Ogólnie gra ma kilka patentów, które bardzo chętnie widziałbym w pełnoprawnych częściach tejże serii, chociażby system ubioru oraz bicz (broń, poręczna i przydatna). Gra zajęła mi niecałe 6h do ukończenia głównego wątku + do synchronizacji wszystkich punktów widokowych oraz stron pamiętnika. Optymalizacja dobra ale trzeba brać pod uwagę, że gra to tylko konwersja z PS Vita + podbicie jakości niektórych tekstur, ogólnie graficznie na poziomie AC2/Brotherhood. Trzeba też mieć na uwadze to, że gra została stworzona przez bułgarskie studio Ubisoftu czyli Ubi Sofia.