Wpis z mikrobloga

W sumie to się Wam nie dziwie. Odjeb..em półtora roku w syfie i jedyne czego się nauczyłem to jeździć na szmacie, pić bimber robiony w gołębniku i nie spać po 24h. Przerwa w życiorysie, jakbyś poszedł do puchy z tym że żarcie gorsze i nie masz czasu grać w playstation. Teraz pewnie jest inaczej, standardy się podniosły, ale niechciałbym, żeby do wojska szli ludzie którzy tego nie chcą. To mija się z celem. Wygrywa się jakością armii, a ile jest warty powszechny pobór to pokazała armia czerwona na Ukrainie XD Wszystkie te Wasze argumenty rozumiem i z większością sie zgadzam, ale jak czytam jak piszczycie jak małe dziewczynki na widok myszy bo 30 dni ćwiczeń to... XD XD XD #obowiazkowecwiczeniawojskowe
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A na świetlicy przypadkiem nie ma playstation dla wojskowych? Czy Panie Szeregowcu playstation jest dla plutonowego dla pAna jest kręcenie wora i granie w karty z współwięźniami tzn towarzyszami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 3
@Roquefort jak piszesz o mnie, to pisz do mnie Mireczku. Tu nie ma się czym chwalić, primo. Primo ultimo te kręcenie wora to jakiś mit. Różne dziwne rzeczy się wyprawiały ale kręcenie wora to znam tylko z memów. Także spokojnie, nie masz co liczyć, że ktoś się w końcu zainteresuje twoim fiflakiem Bordziuniuniu XD
  • Odpowiedz
@eksplozymeter: O czym tu dyskutować? Byłeś w tym syfie, sam wiesz że to syf i jeszcze wyśmiewasz ludzi którzy chcą za wszelką cenę tego gówna uniknąć? Każdy ma prawo decydować o swoim życiu wg własnego uznania, kim jesteś pajacu żeby zmuszać kogoś do marnowania cennego czasu na bzdurne bieganie z kijem po lesie pod dyktando jakiegoś seby i jeszcze ta obowiązkowa przysiega? Co to jakiś Tadżykistan czy kraj europejski do
  • Odpowiedz
  • 2
@Roquefort XD nie bede sie z Tobą przekrzykiwał w necie, bo wiem, że sprowadzisz do swojego poziomu i pokonasz doświadczeniem. Jak nie masz nic wartościowego do napisania o 7 rano to nic nie pisz. Czasem lepiej nic nie powiedzieć
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@eksplozymeter: argument z liczebnością ruskich na Ukrainie zupełnie nietrafiony. Akurat ruskich zgubiła w początkowych etapch tej wojny zbyt mała liczba żołnierzy rzuconych na front.
  • Odpowiedz