Aktywne Wpisy
TTedbundYY +80
Jestem na grupie dla osób z depresją i tak z ciekawości przeglądam profile p0lek to każda zaręczona albo w związku małżeńskim i co druga z dzieciakiem a przeglądając dalej ich profile zdjęcia z wakacji zagranicznych i one mają depresje kocmołuchy jedne aż scena z ślepnąc od świateł mi sie przypomina ( ͡° ͜ʖ ͡°) https://www.youtube.com/watch?v=j1ZCwzvCxjA
#blackpill #przegryw
#blackpill #przegryw
yahoomlody +168
Jakiś czas temu zacząłem oglądać Archiwum X, bo jedyne z czego to kojarzyłem to za dzieciaka, że już miałem pełne majty jak tylko intro leciało xD
Obejrzałem dopiero 2 sezony (50 odcinków) i jestem megapozytywnie zaskoczony, głównie ze względu na to, że obecne nowe seriale stały się dosyć męczące, bo jadą jednym i tym samym schemacie. RUCHANIE SEX PLOT TWIST NA KONIEC ODCINKA KREW FLAKI #!$%@? #!$%@?, wszyscy bohaterowie to schematyczne kalki
Obejrzałem dopiero 2 sezony (50 odcinków) i jestem megapozytywnie zaskoczony, głównie ze względu na to, że obecne nowe seriale stały się dosyć męczące, bo jadą jednym i tym samym schemacie. RUCHANIE SEX PLOT TWIST NA KONIEC ODCINKA KREW FLAKI #!$%@? #!$%@?, wszyscy bohaterowie to schematyczne kalki
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link