Aktywne Wpisy
Quear +10
smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek isc jednak im blizej tym coraz bardziej mi sie tego odechciewa i wydaje mi sie ze sie nie nadaje w ogole XD to co teraz mi sie wydaje wymarzona praca to chyba tylko speedrun to bezdomnosci albo reszty zycia z depresja ( ͡° ʖ̯ ͡°) pies dla atencji
Jak kiedyś będę miał córkę nazwę ją Alessa fajne imie?
ALESSA?
- Fajne imie 11.9% (18)
- Nie wiem 11.3% (17)
- Nie podoba mi się 76.8% (116)
Ludzie i obywatele = mężczyźni, a kobiety są osobnym zbiorem spoza "ludzi".
Ludzie muszą być obeznani z bronią. Obywatele mają obowiązek obrony kraju. Na szczęście kobiet to nie dotyczy, bo widocznie jeszcze lewica musi przemyśleć, czy kobiety też są ludźmi
Na screenie wypowiedź typa broniącego Żukowskiej
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #afera #rozpwepaski #neuropa #bekazlewactwa #lewica
To Lewica podobno jest piewcą wolności, równouprawnienia itd.
Nie ma sensu wtedy pisać "a pokaż że Kowalski też jadł schabowego". Tym bardziej jest beka, że Lewaki zachowują się jak ci których lewactwo nazywa "troglodytami" i nie ma między nimi pod tym względem różnicy xD
Z prawaków była beka przy aferach takich jak OrdoLuris, ale dotyczyło to tylko jakiejś jednej parki żyjącej w miłosnym trojkącie, a nie
Narodowcy będą mieć te same stanowisko co Lewica
Korwiniści będą się kręcić i umywać ręce, że są za, a nawet przeciw i w ogóle od nich się odczepić, bo się wstrzymali
Tak zgaduję. W sumie z Konserwatywnych Wolnościowców też jest beka jak i z Lewicy.
Ale jednak mniejsza, bo milcząca zgoda to mniejsza beka niż jawne popieranie