@advert: ale to chwalisz sie czy zalisz? :D jeszcze rozumiem jakby to byla nowinka i nikt przed toba nie napisal ich recenzji :D wszystko to od dawna bylo wiadomo, sam mam XM3 i XM4 (te kupilem tylko z tego powodu, ze juz sie nie dalo w miare normalnie kupic XM3 a potrzebowalem drugich) na 5 nawet nie spojrzalem z powodu ich designu. BTW skad u sluchawek wyciagnales jakies postarzanie produktu
@advert: mi po obydwu stronach - bez żadnego upadku. Jeśli masz mała głowę to może być spoko, ale jeśli pałąk musi wyjeżdżać bardziej to konstrukcja się tak napręża że pękają od użytkowania. Poszukaj w Googlach "Sony WH 1000XM4 broken headband" Sony oczywiście to olewa
jeszcze rozumiem jakby to byla nowinka i nikt przed toba nie napisal ich recenzji :D wszystko to od dawna bylo wiadomo, sam mam XM3 i XM4 (te kupilem tylko z tego powodu, ze juz sie nie dalo w miare normalnie kupic XM3 a potrzebowalem drugich) na 5 nawet nie spojrzalem z powodu ich designu.
@advert: widocznie nie przeczytales zadnej recenzji przed zakupem i teraz biadolisz. Ja sie ani chwale ani zale, jestem zadowolonym uzytkownikiem obu posiadanych modeli. Sony na szczescie mi nic nie postarzylo :D
@bendyz: a gdzie pękają? moje na szczęście jeszcze całe
@tomek_wcale_nie_tomek: no zastanawiałem się też, ale tego typu newsy w sprzęcie za 3k to jednak przesada https://www.macrumors.com/2022/10/25/airpods-max-anc-performance-reduced/
źródło: comment_1670420197ijNNYWdpVgg2ppI35YhbiF.jpg
Pobierz@Evzen_Huml: żalę
a ty? chwalisz się czy
@advert: widocznie nie przeczytales zadnej recenzji przed zakupem i teraz biadolisz. Ja sie ani chwale ani zale, jestem zadowolonym uzytkownikiem obu posiadanych modeli. Sony na szczescie mi nic nie postarzylo :D