Wpis z mikrobloga

Ktoś w FAME myśli i wywalili 52-latka z rekordem 0-3. Może czasem bywa zabawny, ale to taki typowy wujek Janusz ze Skierniewic, co wpada na święta i wali teksty w stylu: mój Passat to na 100 kilometrów pali tylko 5 litrów ropy, a ta Twoja Mazda, co to jest, 10 litrów wajchy, kto to słyszał? albo: ,,ja w 1999 roku w pracy dostałem pierwszą Motorolę z antenką. To był telefon, a nie to co teraz. Jakieś ajfony, androidy, komu to potrzebne, a i na taki nie wygrasz tego Pegazusa, a na te nowe dzieciak z 5 klasy podstawówki to zrobi i będzie wszystko o tobie wiedział". O walkach jego mówi statystyka zadanych ciosów. Przyjmować umie, ale nie wiem czy do 60-tki nauczy się też oddawać.
#famemma
  • 4
słyszał? albo: ,,ja w 1999 roku w pracy dostałem pierwszą Motorolę z antenką. To był telefon, a nie to co teraz. Jakieś ajfony, androidy, komu to potrzebne, a i na taki nie wygrasz tego Pegazusa, a na te nowe dzieciak z 5 klasy podstawówki to zrobi i będzie wszystko o tobie wiedział". O walkach jego mówi statystyka zadanych ciosów. Przyjmować umie, ale nie wiem czy do 60-tki nauczy się też oddawać.

@