Aktywne Wpisy

szcz33pan +2733
Przedwczoraj RPP pozostawiłą stopy na niezmienionym poziomie - 5,25%, ale ekonomiści jednogłośnie mówią, że cykl obniżek stóp procentowych trwa.FRA PLN6x12 po ostatnim posiedzeniu lekko drgnął z 4,09 do 4,2 Rynek długu spodziewa się obniżki o 100 punktów bazowych stopy procentowej w ciągu roku. Pan Glapiński na wczorajszej konferencji wspomniał, że czeka na ważne odczyty, więc nie przedłużając - jak tam nasz kebab z budy i inflacja na kebabie?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba
źródło: indeks_kebaba_2025_06
Pobierz
let_it_be +668
Wspaniała akcja polskiej policji xD koleś kradnie auto a ci nie wiedzą co z nim zrobić. Po podpowiedzi reżysera wyciągają b--ń i krzyczą "stój, bo strzelam". Delikwent nic sobie z tego nie robi, pałkarze pikaczu fejs, strzelają po oponach. Jedna kula trafia w policjanta stojącego po drugiej stronie auta. ¯\(ツ)/¯
#policja #polska
#policja #polska

Widzę, że pojawiają się wątki o #avb - z własnego doświadczenia (aurora 20 + vapcap) powiem wam, że 1,3g takiego zwapowanego, lekko ciemnego suszu (7-8 nagrzań) wysłało mnie do jednego z mocniejszych "spań" w moim życiu. Po 60 minutach fajnie, po 90 już zasypiałem.
Zmieszałem z jogurtem.
Co do tolerancji: jedno nabicie z vapcapa robi mnie lekko na jakieś 60 minut, tolerka wywalona :<
Tak więc @dyspenseria - Albo źle wpisałeś w excela (# pdk), albo ja mam mega czuły żołądek - https://www.wykop.pl/wpis/69311321/#comment-246031545
Pozdrawiam, #wykopjointclub #medycznamarihuana
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #638e8d655adff1f3a51a40a4
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
źródło: comment_1670328468K06DVNNmdH7h5MC18S7ATu.jpg
PobierzDzięki za info będę bardziej ostrożny w szacunkach
@AnonimoweMirkoWyznania: myślę że pan @Dyspenseria: wpisał dobrze w excela, możliwe że za krótko waporyzujesz swój susz. zawsze dopalam do stopnia "medium heavy" i nie ma szans zrobić się konkretnie 1.3g avb, raczej 5-6
źródło: comment_1670355011aModziDhlWVHQIYrLlxbFQ.jpg
Pobierzcc: @Dyspenseria:
---
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: karmelkowa
źródło: comment_1670358209NrCXSvfPKF5Iy1Wyz8kAIT.jpg
Pobierz