Aktywne Wpisy
abc3 +156
CzlowiekMagnetowid +363
Chcę się pochwalić, że oscamowałem scamerów na 70 zł.
Jakiś typ napisał do mnie na whatsuppie o wypełnianie ankiet, a że miałem dobry humor to odpisywałem mu bzdurki udawając 57 letniego weterana.
Wypełniłem potem mu jakąś ankietę na telegramie w 20 sekund i spytał mnie o dane do przelewu, więc podałem wszystko fejkowe oprócz nr konta i jakie było moje zdziwienie jak 5 minut później dostałem przelew na 2 dychy xd
Potem
Jakiś typ napisał do mnie na whatsuppie o wypełnianie ankiet, a że miałem dobry humor to odpisywałem mu bzdurki udawając 57 letniego weterana.
Wypełniłem potem mu jakąś ankietę na telegramie w 20 sekund i spytał mnie o dane do przelewu, więc podałem wszystko fejkowe oprócz nr konta i jakie było moje zdziwienie jak 5 minut później dostałem przelew na 2 dychy xd
Potem
Wpis skopiowany!
Mirunie, zbliża się godzina zero!
O 18 zaczynamy postowac ten oto obrazek który jest na dole tego posta!
Plan wygląda nastepujaco:
-Dodajemy post z obrazem cen benzyny (do pobrania na dole)
- Najlepiej żeby dodać z #aferaorlenowska żeby każdy łatwo mógł znaleźć inne posty
WAŻNE!!
-Plusujemy każdy dodany post, tak żeby całe gorące było zawalone tylko tymi obrazkami!!
-Dodajemy też znaleziska pod tym samym tagiem które również plusujemy żeby główna też była zawalona tylko naszymi postami!
-Dodajemy jakiś krótki opis do każdego postu żeby nikt nie dostał bana za spam.
NIECH WYKOP ZAPŁONIE!!!!
W komentarzach wołam plusujacych
#aferaorlenowska #orlen #afera #moderacjacontent #wykop