Aktywne Wpisy
Mam PRZECIEK z polaka na jutro wiec na luzie raczej zdam, przed chwila dostałem od @sinls Napiszcie do niego na pv, albo tutaj wpiszcie w komentarzu „gimper sraka cie robiła” do mnie i wtedy wam wyślę na pv cały arkusz bez konieczności wykupienia mikroblog+ :) spieszcie się bo ide w kime żeby zdac jutro
#matura #matura2024 #przecieki
#matura #matura2024 #przecieki
StudentPrawa1 +15
Arkusze właśnie dotarły do szkoły w której pracuje moja znajoma. Zapraszam na pw, pierwszym 20 osobom wyślę 5 stron z zadaniami.
#matura #matura2024
#matura #matura2024
#heheszki #czarnyhumor #pasjonaciubogiegozartu #obowiazkowecwiczeniawojskowe #wojsko #bekazpisu #niebieskiepaski #dyskryminacjamezczyzn
@Grooveer: nie miałbym o to do nich żalu i nigdy nie krytykowałem Ukraińców, którzy woleli wyjechać z kraju niż walczyć za niego.
@Grooveer: a nie myślą tak?
@Grooveer: skąd to wiesz? Przecież gdyby tak było, to by nie zakazywali wyjazdu mężczyznom z kraju i nie wprowadzaliby przymusowego poboru.
@Grooveer: aha
@Grooveer: no to po co zamykali granicę i marnują ludzi na jej pilnowanie?
@Grooveer: brednie. To jest standardowa procedura, gdy ludzie chcą uciekać z kraju, a nie gdy jest wojna. Za komuny było to samo, a wojny nie było
@Grooveer: oczywiście, że brednie. Słyszałeś, żeby USA tak gęsto obstawiała granicę z Kanadą w czasie II wojny światowej?
@Grooveer: normalne porównanie. Piszesz, że na każdej wojnie tak się robi.
@Grooveer: napisałeś, że to standardowa procedura wojenna. Dlatego pytam o USA w czasie II wojny światowej. Oni udziału w niej nie brali?
@Grooveer: i co z tego? Większość mężczyzn też nie.
Dodatkowo za co mężczyźni mają niby walczyć, skoro państwo nic im dodatkowo za służbę nie daje?