#pytanie #swieta #szycie #pluszaki Czy ktoś na wykopie robi pluszaki na zamówienie? Potrzebuje na święta pluszaka Mustanga z dzikiej doliny, ale nigdzie na necie nie ma niczego ładnego
@hetvai7: Ewentualnie, może kup pluszowego konika, nielicencjonowanego, a o podobnym umaszczeniu. Wydaje mi się, że mała i tak będzie w niebowzięta. Np. Maskotkowo.pl Tak czy siak, powodzenia w poszukiwaniu prezentu święty Mikołaju ;)
@Ukiru: To akurat prezent dla siostry, na dodatek dorosłej xD dlatego zależało mi, żeby było widać, że to ten konkretny koń z bajki, ale mimo wszystko dziękuję za pomoc i za pomysł
@hetvai7: Aaa, w sumie ja też dla siostry szukałam czegoś podobnego, również jest pełnoletnia i starsza nawet ode mnie xD Błędne założenie. Pluszaki są dobre w każdym wieku(。◕‿‿◕。) Do usług!
Apeluję do przywódców tego świata o mocny szybki nacisk dyplomatyczny wobec Rosji i Ukrainy by jak najszybciej rozpocząć negocjacje i zakończyć ten bezsensowny przelew krwi. #wojna #ukraina
Czy ktoś na wykopie robi pluszaki na zamówienie?
Potrzebuje na święta pluszaka Mustanga z dzikiej doliny, ale nigdzie na necie nie ma niczego ładnego
Możliwe, że już to widziałeś, ale jest ewentualnie taka poducho-maskotka. Tylko że to z gówno sklepu shopee.
Np.
Maskotkowo.pl
Tak czy siak, powodzenia w poszukiwaniu prezentu święty Mikołaju ;)
dlatego zależało mi, żeby było widać, że to ten konkretny koń z bajki, ale mimo wszystko dziękuję za pomoc i za pomysł
Błędne założenie. Pluszaki są dobre w każdym wieku(。◕‿‿◕。)
Do usług!