Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
Chciałbym opisać dziwne wizję, jakie to przed chwilą doświadczyłem, prawdopodobnie był to paraliż senny, ogólnie zacznę od tego że cierpie na bezsenność i dzisiaj mi się objawia w pełni , w momencie w którym niemal udało mi się zasnąć, nagle sobie wstałem ,zacząłem się unosić w powietrzu po pokoju , w ciele czując że cały czas leżę, wizję były bardzo realistyczne, ale to nie był pierwszy raz, wiedziałem co się dzieje ,w wizji postanowiłem podleciec do okna i #!$%@?ć kwiatek przez okno (co mi się udało, nawet czułem chłód z dworu) żeby przetestować , czy aby ten stan napewno jest fikcyjny, jak minęło udało mi się zerwać z łóżka , kwiatek cały, leży sobie dalej na parapecie, podczas wizji słyszałem buczenie , niepokój delikatny , zabawne że świadomość cały czas była niezmienna , byłem w stanie myśleć analitycznie... #zalesie #chwalesie #sen
  • 8
@ston3d_monkey: paraliż senny to coś innego. Paraliż senny najczęściej występuje gdy jest hałas obok osoby śpiącej lub gdy jak Ty masz problem ze snem czy bezsenność. To jest coś takiego, że mózg się częściowo wybudza tak, że już słyszysz co się obok Cb dzieje, wiesz że się obudziłeś ale nie możesz się ruszyć- ruszyć ręką, nogą, obrócić czy otworzyć oczu- część mózgu za to odpowiedzialna nie jest wybudzona- działa tylko podstawa
@ston3d_monkey: tego akurat mogę ci pozazdrościć, że masz wpływ na to co robisz. Ja zazwyczaj mam sny że spadam z jakiegoś wysokiego budynku i jak się rozbijam to zazwyczaj podskakuję na łóżku ( ͡° ͜ʖ ͡°)