Aktywne Wpisy
Mirkowie, jak mnie oceniacie w skali 1-10? Proszę o szczere opinie.
#pokazmorde #usmiech #rozowepaski
#pokazmorde #usmiech #rozowepaski

Wiecie co mnie doprowadza do śmiechu (przez łzy)? Jak na rekrutacji słyszę, że nie można u nich pracować ponad podstawowy wymiar godzin lub że wymagają, aby ludzie kończyli max o 17 lub nie można pracować w weekend, bo zależy im aby ich pracownicy nie byli zmęczeni oraz zachowywali work-life balance.
Ja pier.dole, jakiś dzban jeden z drugim będzie ustalał ludziom jaki jest ich work-life balance. Albo że nie mogą dodatkowych godzin
Ja pier.dole, jakiś dzban jeden z drugim będzie ustalał ludziom jaki jest ich work-life balance. Albo że nie mogą dodatkowych godzin
Skoro i tak branża uważa, że prowadzę stronę dla hajsu, postanowiłem TYMCZASOWO włączyć na blogu reklamy sieci partnerskiej Google.
Wybrałem opcję full yolo, a więc obok wzmacniaczy, będą się wyświetlały reklamy niebieskich tabletek, operacji powiększania siura, hazardu i innych brzydkich rzeczy.
Po co? Dla jajec.
Cały przychód z reklam przekażę na konto Polskiej Fundacji Pomocy Dzieciom Niedosłyszacym ECHO.
Jeśli chcecie, możecie wejść na mojego bloga: Tonskladowy.pl i pooglądać sztuczne siuraki na bannerach.
Poniżej zrzut z adsense jakieś 1,5 godziny po odpaleniu
#tonskladowy - obserwuj tag żeby być na bieżąco ze śmieszkowaniem z audioświrków
Tak zachęcałeś, a tylko jakieś produkty agd z Allegro mi pokazuje :/
Ps. U mnie na dzień dobry xkom, a potem Polsat cyfrowy
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie omieszkałem o tym wspomnieć ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zerzniete było logo the allman Brothers band i okładka Johna Meyera - Born and raised. Ale tak 1 do 1.
Artysta wrzucił moją recenzję na swojego fanpeja i rzucili się na mnie fanboje zespołu