Aktywne Wpisy
dom_perignon +313
Kadet20 +44
Nie jestem pierwszy który to powie, ale no nie czaję fenomenu tej piosenkarki. Jest gwiazdą, niektóre jej piosenki nawet są spoko (ale nie te z radia bo są przeruchane do porzygu) i fajnie się ich słucha, ale żeby aż taaak?
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
#gielda
Ale panowie, korekta się należy jak psu buda xd
no ale wciąż jestem zwolennikiem pokrywania luk, zwłaszcza po weekendzie
@wersalski_kasztan: Wskaźniki sentymentu warto śledzić i notować co się działo po ekstremach. Złoto i srebro odpalało ostatnio w górę gdy brokerzy podawali koło 83% long. USDJPY sypał się gdy było też kolo 80% short. Bez śledzenia zachowań przed i po te wskaźniki są bezużyteczne.
Inna sprawa, że one pokazują pozycjonowanie, które nie oznacza potencjalnego zarobku shortów, bo zawiera
@Bogdan191: Sam chciałem nawet kiedyś robić coś w rodzaju oscylatora na danych sentymentu z bossafx, ale że nie potrafię zrobić skryptu, który by mi to zapisywał ze strony, to po kilkunastu dniach temat umarł. Pomysł był taki, żeby ściągać dane dwa razy dziennie, okolice 9.00 i 22.00 i ciągnąć dwa oscylatory. Intuicja podpowiada, że mogłoby to być narzędzie wspierające w ekstremach cenowych.
@Bogdan191: https://bossafx.pl/narzedzia/sentyment-rynku