Wpis z mikrobloga

@murdoc: #!$%@? te gęste argumenty ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pokaż gdzie young leosia potrafi złożyć takie linijki jak PIH czy nagrywać kozackie dissy w jednym z najlepszych beefow w historii Polskiego rapu z Dużym P. Dzisiaj to możemy tylko pomarzyć o beefie na takim poziomie mlodych gwiazdek.
  • Odpowiedz
@murdoc: "czym bylibyśmy bez grzechu? Chyba tylko zwierzętami"
Czy genialny song o alkoholizmie, śladami krwi gdzie rzuca kanonade panczy z problemów alkoholowych bez użycia słowa alkoholizm.

A sek w tym, że ze współczesne gwiazdeczki mogą sobie pomarzyć o punchach jak z beefu z Duże P. Więc na #!$%@? używać sprawy z datą. Chyba trzeba być pelikanem w co się jara bo nowe i kolorowe.

@ShadyTalezz: jakby que miał jaja i
  • Odpowiedz
@nobodyknows:

"czym bylibyśmy bez grzechu? Chyba tylko zwierzętami"

Czy genialny song o alkoholizmie, śladami krwi gdzie rzuca kanonade panczy z problemów alkoholowych bez użycia słowa alkoholizm.

ojej jakie głębokie, niesamowite. Nie zaimponujesz mi żadnych tekstem piha po słucham raperów, którzy wokół takich marniaków lirycznie mogliby robić kółka. Ale hip-hop nie ograniczna się do tego.

Ty nie potrafisz skumać, że rap to przede wszystkim muzyka a nie mierzenie sobie długości #!$%@? tym
  • Odpowiedz
@ShadyTalezz: gościnka krsa? Ten stary głupek co gada że sceny marksistowskie bzdury i od 15 płyt gada to samo? No i klasycznie cała kooperacja polegała na sianie.
Na tym hip hop nie polega, bo chodzi o rywalizację i pokazanie.skillsow. A que wiedział że w beefie nie ma czego szukać więc poszła akcja marketingowa z dziadkiem krsem.

Typie ale Ty cały szas nie rozumiesz, że w tej muzyce chodzi o skillsy techniczne
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@nobodyknows: weź się #!$%@? xD po co ty do mnie piszesz xD słucham rapu od jakichś 20 lat, ale z nas dwóch to ty #!$%@? jakieś "kiedyś to było" xD idź się okop kasetami ze stadionu bo niczego, powtarzam niczego więcej nie można nazwać rapem bo jakiś random kuc boomer z wykopu i #!$%@? pih w piątkach w wawie tak darł mordę xD
  • Odpowiedz
@murdoc: gdzie ja #!$%@? napisałem, że kiedyś to było?
Mówię, że obecne gwiazdki są mega słabe i robią powierzchowne gówno. A linkuje muzykę z lat 2019-2022, no bo przecie kiedyś to było ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I #!$%@? te Twoje damskie wyolbrzymianie, że stadionu to prawdziwy rap. Piszę jasno, że argument wieku muzyki jest z dupy, gdy jest to zrobione na wysokim poziomie, a ten #!$%@? #!$%@?
  • Odpowiedz
@nobodyknows:

Ten stary głupek co gada że sceny marksistowskie bzdury i od 15 płyt gada to samo?

a tu się zgadzam, KRS jest strasznym przygłupem i też ciągle gada o prawdziwym hib hobie, o tym, że ma być mądry i oczyć

No i klasycznie cała kooperacja polegała na sianie.

no i to świetnie pokazuje ile warte są te śpiewki raperów o niekomercyjności i prawdziwym hib hobie

Na tym hip hop nie
ShadyTalezz - @nobodyknows: 

Ten stary głupek co gada że sceny marksistowskie bzdur...
  • Odpowiedz