Aktywne Wpisy
Wysłałem przez ostatni miesiąc około 100 CV. Efekt – 1 rozmowa o pracę, na której zostałem odpalony i nie przeszedłem rekrutacji. Reszta ofert, na które aplikowałem CISZA.
Wysłałem przez ostatni miesiąc około 1000 zaproszeń/polubien na różnych aplikacjach randkowych. Efekt – 4 pary, z czego 3 to jakieś fejk konta/scamy i jedna – 36-letnia bezrobotna bambaryła z 3 bękartów. (Nie pytajcie czemu dałem jej lajka, po prostu każdego dodawałem).
Chciałem się wyprowadzić od
Wysłałem przez ostatni miesiąc około 1000 zaproszeń/polubien na różnych aplikacjach randkowych. Efekt – 4 pary, z czego 3 to jakieś fejk konta/scamy i jedna – 36-letnia bezrobotna bambaryła z 3 bękartów. (Nie pytajcie czemu dałem jej lajka, po prostu każdego dodawałem).
Chciałem się wyprowadzić od
otako +54
Otruli Czarta, sokoła z #lublin
Wrotka została sama z makuchami. Ha tfu na golebiarzy!
Wrotka została sama z makuchami. Ha tfu na golebiarzy!
#nowoscpolskirap #rap #polskirap #youngleosia
Pokaż gdzie young leosia potrafi złożyć takie linijki jak PIH czy nagrywać kozackie dissy w jednym z najlepszych beefow w historii Polskiego rapu z Dużym P. Dzisiaj to możemy tylko pomarzyć o beefie na takim poziomie mlodych gwiazdek.
Czy genialny song o alkoholizmie, śladami krwi gdzie rzuca kanonade panczy z problemów alkoholowych bez użycia słowa alkoholizm.
A sek w tym, że ze współczesne gwiazdeczki mogą sobie pomarzyć o punchach jak z beefu z Duże P. Więc na #!$%@? używać sprawy z datą. Chyba trzeba być pelikanem w co się jara bo nowe i kolorowe.
@ShadyTalezz: jakby que miał jaja i
Czy genialny song o alkoholizmie, śladami krwi gdzie rzuca kanonade panczy z problemów alkoholowych bez użycia słowa alkoholizm.
ojej jakie głębokie, niesamowite. Nie zaimponujesz mi żadnych tekstem piha po słucham raperów, którzy wokół takich marniaków lirycznie mogliby robić kółka. Ale hip-hop nie ograniczna się do tego.
Ty nie potrafisz skumać, że rap to przede wszystkim muzyka a nie mierzenie sobie długości #!$%@? tym
Na tym hip hop nie polega, bo chodzi o rywalizację i pokazanie.skillsow. A que wiedział że w beefie nie ma czego szukać więc poszła akcja marketingowa z dziadkiem krsem.
Typie ale Ty cały szas nie rozumiesz, że w tej muzyce chodzi o skillsy techniczne
Mówię, że obecne gwiazdki są mega słabe i robią powierzchowne gówno. A linkuje muzykę z lat 2019-2022, no bo przecie kiedyś to było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I #!$%@? te Twoje damskie wyolbrzymianie, że stadionu to prawdziwy rap. Piszę jasno, że argument wieku muzyki jest z dupy, gdy jest to zrobione na wysokim poziomie, a ten #!$%@? #!$%@?
a tu się zgadzam, KRS jest strasznym przygłupem i też ciągle gada o prawdziwym hib hobie, o tym, że ma być mądry i oczyć
no i to świetnie pokazuje ile warte są te śpiewki raperów o niekomercyjności i prawdziwym hib hobie