Aktywne Wpisy

d4wid +107
Powiedzcie mi, jak to trzeba być takim ignorantem, żeby wstawić post, że jego kot ma pękniętą miednicę, bo sobie go wypuszcza na dwór i nie widzieć korelacji, że kot=podwórko=śmierć?
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
źródło: image
Pobierz
arkan997 +164
źródło: 1000005673
Pobierz

Komp głównie do grania, chcę żeby miał mocny sprzęt który wystarczy na kilka lat
#pcmasterrace
źródło: comment_1669371574wkRqvcoX6bBCDRJctS0w7y.jpg
Pobierzźródło: comment_1669372130Za6PdPqW2j6HBRKYXngzJN.jpg
Pobierzmam 11 u siebie i w otoczeniu jakoś pol roku i wszedzie śmiga bez problemu, a sam system jest po prostu przyjemniejszy
Tak to chodzi zajebiście.
Jedna rzecz która od razu rzuciła mi się w oczy przy korzystaniu z 11 to brak możliwości wejsca w komputer po wciśnięcia klawisza windows. Jest tylko jakieś głupie zarządzanie komputerem...
źródło: comment_1669373924aUrfAhHTzpUnbmkV4UUgEb.jpg
Pobierzźródło: comment_16693739396LzsXH0yTyi3yQUQKpTMja.jpg
Pobierzmam ikone komputera na pulpicie i nigdy przez start tam nie wchodzę
Trzeba sobie tylko dodac do ekranu startowego
źródło: comment_1669374285CiOvFdWbcjhAW9SPW68iBK.jpg
Pobierz