Mirabelki z #katowice #sosnowiec #tychy #chorzow doradzcie gdzie szukac kiecki na impreze firmowa nie za miliony monet ( ͡°ʖ̯͡°) Chciałabym wydac maks 100-150 zl, bo wiem, ze ubiore ja raz, a pozniej beda ja mole żarły. Obeszłam half price i sieciówki i jest dramat (╯︵╰,)
Nie wiem czy wszystkie butiki przetrwały pandemię ( ͡°͜ʖ͡°) ale wcześniej moje koleżanki sukienki na wesela znajdowały w rozsądnych cenach tu: https://www.chzaleze.pl/
@Snusmumriken_: a z drugiej reki? Moge Ci polecic ciucha, skad mam cudne sukienki (moge na priv pokazac). Ceny kosmos, kiedys w CH zaleze byly od 99zl. Teraz nawet w ciuchu minimum 40/50... Ale w tym moim jest duzy wybor. I dostawa w ten piątek.
@kajka666: Vive Profit 3 maja Chorzów, BIGA bytom. W vive ceny czasem są z kosmosu, ale nadal lepsze, niż wszędzie indziej. Plus nawet 3 dni po dostawie można znależć coś ekstra. Ale trzeba lecieć wieszak po wieszaku, a hala jest wielkości dwóch/trzech standarowych biedronek.
@jatylkozapytac: Dalej w Vive mają metki z ceną zamiast wagi? Odpuściłem zakupy w tym roku tam całkowicie bo mnie to wkurzało. Kiedyś fajne marynarki za kilka zł kupowałem, potem zrobili metki i ceny takie, że eh... po 50-90zł nawet za sztukę. Jest jakiś w centrum Kato warty uwagi na wagę?
@Peter_Mountain: Kato nie moje rejony, w Vive nigdy nie było na wage tylko na sztuki wg cennika. Teraz tak z połowa jest na sztuki a druga z metkami czyli wycena. No cóż, ceny z wyceny albo są porąbane typu sukienka z h&m wartości 99zł za 60, albo raz na 100 sztuk trafie perełkę typu płaszczyk marc cain za 50zł. Chociaż nadal nie znam innego miejsca, w któym znajduję tyle perełek
Chciałabym wydac maks 100-150 zl, bo wiem, ze ubiore ja raz, a pozniej beda ja mole żarły.
Obeszłam half price i sieciówki i jest dramat (╯︵╰,)
@Snusmumriken_: to ubierz się w byle co. I tak żaden facet nie zwróci na to uwagi ¯\_(ツ)_/¯
¯(ツ)/¯ moze i jestem gruba, ale taktu mi raczej nie brakuje.
i co ma do tego uwaga chlopow xD
@jatylkozapytac: To ja też pokornie poproszę info co to za super ciucholand.
@jatylkozapytac: dziekuje Kochana Mirabelko (。◕‿‿◕。)
@jatylkozapytac: Oooo! Dziękuję! Mam prawie pod nosem!