Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Mirabelki z #katowice #sosnowiec #tychy #chorzow doradzcie gdzie szukac kiecki na impreze firmowa nie za miliony monet ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chciałabym wydac maks 100-150 zl, bo wiem, ze ubiore ja raz, a pozniej beda ja mole żarły.
Obeszłam half price i sieciówki i jest dramat (,)
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kajka666: Vive Profit 3 maja Chorzów, BIGA bytom. W vive ceny czasem są z kosmosu, ale nadal lepsze, niż wszędzie indziej. Plus nawet 3 dni po dostawie można znależć coś ekstra. Ale trzeba lecieć wieszak po wieszaku, a hala jest wielkości dwóch/trzech standarowych biedronek.
  • Odpowiedz
@jatylkozapytac: Dalej w Vive mają metki z ceną zamiast wagi? Odpuściłem zakupy w tym roku tam całkowicie bo mnie to wkurzało. Kiedyś fajne marynarki za kilka zł kupowałem, potem zrobili metki i ceny takie, że eh... po 50-90zł nawet za sztukę. Jest jakiś w centrum Kato warty uwagi na wagę?
  • Odpowiedz
@Peter_Mountain: Kato nie moje rejony, w Vive nigdy nie było na wage tylko na sztuki wg cennika. Teraz tak z połowa jest na sztuki a druga z metkami czyli wycena. No cóż, ceny z wyceny albo są porąbane typu sukienka z h&m wartości 99zł za 60, albo raz na 100 sztuk trafie perełkę typu płaszczyk marc cain za 50zł. Chociaż nadal nie znam innego miejsca, w któym znajduję tyle perełek
  • Odpowiedz