Myślę nad sprzedaniem Switcha OLED, bo rzadko na nim gram. Stan idealny, 1TB SD, 54 duże gry, ich wartość to pewnie 5k+. Sam switch widzę że za 1850zł chodzi nówka. Mirki, ile mogę za to wołać na OLX czy Allegro? I gdzie w ogóle to sprzedać, bo nigdy się w to nie bawiłem? #switch #nintendoswitch #sprzedam
@Aryze: wartość gier cyfrowych to dokładnie 0zł, głównie z powodu tego jak łatwo odzyskać konto poprzedniemu właścicielowi lub stracić grę z nośnika xD
@skarpetyodyna: słyszałeś kiedyś o takim przypadku? ktoś tak zrobił? sprzedał konto z grami za grube pieniądze a później oszukał kupującego odzyskując swoje konto? czy tylko jak idiota jeden z drugim powtarzacie za każdym razem to samo w kółko kiedy ktoś chce sprzedać też swoje konto z grami?
@chrusto: słyszałem, nawet kupiłem takie konto myśląc ze to (36 gier za 700zl) okazja xD Po trzech miesiącach prawdopodobnie odzyskane, bo brak możliwości logowania i co z tym zrobisz?
Pisałem nawet o tym na wykopie to klauny pisały ze po co kupowałem, skoro wszędzie piszą żeby tego nie robić. Nie dogodzisz, a przygłupy jak ja tracą pieniadze xD
#switch #nintendoswitch #sprzedam
@Aryze: ILE XD? 1630PLN Amazon
@Aryze: wartość gier cyfrowych to dokładnie 0zł, głównie z powodu tego jak łatwo odzyskać konto poprzedniemu właścicielowi lub stracić grę z nośnika xD
Markety w PL: PROMOCJA! BLACK WEEK! CYBER MONDAY Z 2000 zł NA 1850 zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pisałem nawet o tym na wykopie to klauny pisały ze po co kupowałem, skoro wszędzie piszą żeby tego nie robić. Nie dogodzisz, a przygłupy jak ja tracą pieniadze xD