Aktywne Wpisy

Graner +84
0:05:00 Pierwsza i ostatnia lista tygodniowa w tym miesiącu i ogólnie na ten czas.
Dalej już ich nie mogę robić bo nie moge juz tak długo siedzieć do później nocy więc listy jak już będą to najwyżej w weekendy jak będę miał czas bo obecnie ciężko z nim i trzeba wstać rano i coś zmienić w swoim życiu więc to by bylo na tyle z codziennych list. #listaobecnosci #nocnazmiana #listygranera
Dalej już ich nie mogę robić bo nie moge juz tak długo siedzieć do później nocy więc listy jak już będą to najwyżej w weekendy jak będę miał czas bo obecnie ciężko z nim i trzeba wstać rano i coś zmienić w swoim życiu więc to by bylo na tyle z codziennych list. #listaobecnosci #nocnazmiana #listygranera
sabboko +34
#ukraina Hhahahaah

1. Czemu jest jakieś dziwne skalowanie obrażeń? W lokacjach ze starszych dodatków typu MoP moje ataki zadają 999.999 obrażeń, a w takim BoA walczę kilka sekund z byle wiewiórką. To jest skalowanie lvl i atrybutów czy nie?
2. Wiele postaci ma dodatkowe "tagi" przy nickach, wydaje mi się że to nazwy serwerów. Naprawdę gra teraz tak mało graczy że serwery są łączone? Wpływa to na auction house?
3. Co się stało z PVP? Trafiam na przeciwną frakcję ale nick jest na pomarańczowo. Czy z mojego świata defias brotherhood zrobiono nonpvp?
#wow #worldofwarcraft
2. Nie wpływa.
3. Warmode wprowadzili, możesz grać open pvp albo nie. Zmieniasz to przy talentach.
3. czyli jeśli mam zrobić osiągnięcie na pokonanie 1000 graczy to muszę liczyć aż łaskawie ktoś aktywuje tryb pvp u siebie? Jeśli tak to fajne pvp nie ma co.
Pograłeś 10h za darmo i już się jad z Ciebie wylewa, idealny materiał do 'naszego' community' xD
Jestem starym człowiekiem i nie lubię zmian ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie widzę tego "jadu" przy obawach że ruszają pvp
@Panas: Nie 1000 graczy tylko 1000 honoru, obecnie robie te achivy i na war modzie jest tyle aluchow ze bedzie kwiczal jak cie bija, pozatym akurat na ten achiv jest tzw FFA mozesz bic kazdego podczas world questow pvp - niewiedza to
Ja expie postac na timeline z WoDa, bo questy szybkie i
Dlatego jak najszybciej się wyexpić i grać end game ;P