Aktywne Wpisy
Graner +40
kornel-mir +39
#przegryw Ale sytuacja mnie dziś spotkała ,w nocnym autobusie oprócz mnie jechała grupa młodzieży (22-25lat) Jedna dziewczyna była wyraźnie nie przytomna a pozostali 3 lub 4 osoby próbowali ja cucić ,lecz bez żadnego efektu. Przyglądałem się temu z 3 przystanki aż w końcu postanowiłem zareagować bo jeden kretyn z tej grupy zaczął wlewać tej dziewczynie kole z puszki do ust. Podbiegłem i zapytałem co on wyprawia? Pouyczałem ,że nie powinien
Bo rozumiecie, kto normalny by chodził na spacery z kimś kto nie ruchał. Rozumiecie? NIE RUCHAŁ! HAHAHA BEKA, PRAWICZEK INCEL XDDDD Jak można w ogóle z kimś takim się zadawać, ba patrzeć na niego jak na człowieka.
#przegryw #blackpill #logikarozowychpaskow #p0lka
Nie, mam bekę z różowej, która po miażdżącej krytyce nie potrafi się przyznać, że gardzi facetami, którzy mają mało, bądź
@olaf_wolominski: Smutne jest to, że wcześniej, przed pandemią, bronił mężczyzn, przegrywów w dyskusjach z różowymi paskami. Zapamiętałem go z tego powodu. A teraz jedzie po przegrywach czy incelach jak zaczadzony neofita feminizmu. Bardzo mocno się zradykalizował. (-
@SarahC: a z nieznajomym z hiszpanii?