Wpis z mikrobloga

@Krysztalowa: fajnie, że jesteś jej rzecznikiem (sama nie potrafi odpowiedzieć, rozumiem), ale ty jeszcze raz przeczytaj jej komentarz, przeczytaj mój post, przeczytaj poniższe komentarze, przeczytaj jeszcze raz i tak do skutku, aż zrozumiesz o co chodzi.
  • Odpowiedz
@Capri-Sonne: Jestem użytkowniczką wykopu i jako taka mam prawo odpowiadać na posty, bo chce i mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jedyne co tu widzę to twoją frustrację, że nie umiesz zrozumieć czyjegoś problemu i się miotasz jak ktoś próbuje ci wytłumaczyć, że ktoś ma prawo czuć się w danej sytuacji źle.
  • Odpowiedz
@Krysztalowa: beka z ciebie typiaro, że stajesz w obronie czegoś, czego nie da się obronić. Po prostu XD. ¯\_(ツ)_/¯

Jedyne co tu widzę to twoją frustrację, że nie umiesz zrozumieć czyjegoś problemu i się miotasz jak ktoś próbuje ci wytłumaczyć, że ktoś ma prawo czuć się w danej sytuacji źle.

Nie, mam bekę z różowej, która po miażdżącej krytyce nie potrafi się przyznać, że gardzi facetami, którzy mają mało, bądź
  • Odpowiedz
@Capri-Sonne: Beka z ciebie typie, że nie rozumiesz jak świat funkcjonuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale co ja będę wykopkowi tłumaczyć, że sobie uroił problem skoro lepsi wcześniej próbowali. Wracaj na tagi się żalić, że nikt cie nie chce i nie wiesz czemu, bo taki dobry chłopak jesteś, że aż nie masz empatii do innych. Dla mnie sytuacja jest klarowna - ktoś uważa kogoś za potencjalne
  • Odpowiedz
@Jerry664: Kojarzę gościa z kilku dyskusji i zgadzam się. Podoba mi się jak leci w zaparte udając że nie widzi badań. Jemu się chyba wydaje że się nie kompromituje xD

@olaf_wolominski: Smutne jest to, że wcześniej, przed pandemią, bronił mężczyzn, przegrywów w dyskusjach z różowymi paskami. Zapamiętałem go z tego powodu. A teraz jedzie po przegrywach czy incelach jak zaczadzony neofita feminizmu. Bardzo mocno się zradykalizował. (
  • Odpowiedz
Dalej uważam że nocne spacery z nieznajomymi ze spotted w ramach pierwszego spotkania nie są i nigdy nie będą dla mnie. ;)

@SarahC: a z nieznajomym z hiszpanii?
  • Odpowiedz