Wpis z mikrobloga

ja myślę,że Dejv trochę sam wpadł we własne sidła,to znaczy, on wnioskujac po odcinkach ktore nam pokazali i po glosach teraz na tę parę, to praktycznie z nikim nie miał dobrych relacji. te jego "zasady" i zamkniecie sie tylko na parę z Angeliką, spowodowało własnie to ,ze przy glosowaniu wiecej osob było na "nie" z jego powodu,a nie z Angeliki.
Ten Grzesiek to jest jaki jest, ale własnie tez przez to ze było o nim bardzo głosno w hotelu to ludzie go poznali lepiej i mieli wiecej podstaw do głosowania "tak" bądź "nie". Moje luźne przemyślenia , z którymi się z Wami dzielę. :)
#hotelparadise
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@durszlaksummer: dodam tylko, że Ążela też zrobiła błąd na Pandorze i sama poddała w wątpliwość przetrwanie swojej relacji po programie, co Prezydent od razu wyłapał (i być może nawet czekał na tego typu potknięcie).
  • Odpowiedz
@Karynka2_0: oj tak, to było piękne( ͡° ͜ʖ ͡°) widać, że przypuszczenia tutaj o osaczaniu i narzucaniu swojego zdania były słuszne, jeżeli praktycznie cały hotel miał takie samo zdanie a wiadomo, że oni widzieli więcej niż my
  • Odpowiedz