Aktywne Wpisy

PoItergeist +367
Hej, nie wiem ile o tej porze jest aktywnych osób na tagu. Bylibyście zainteresowani kompilacją wszystkich
filmów z walki o Biełograd w jeden dłuższy filmik? Myślę nad zrobieniem czegoś takiego jeszcze dziś bo wiem, że nie wszyscy potrafią szukać takich materiałów. Tylko nie wiem jakie będzie zainteresowanie.
#ukraina #rosja #wojna
filmów z walki o Biełograd w jeden dłuższy filmik? Myślę nad zrobieniem czegoś takiego jeszcze dziś bo wiem, że nie wszyscy potrafią szukać takich materiałów. Tylko nie wiem jakie będzie zainteresowanie.
#ukraina #rosja #wojna

bylembordo +8
Łaska wykopu to naprawde na pstrym koniu jezdzi - przed wojna krolowal na tagu #ukraina wpis z gabka i 40 milionami bakterii oraz wpis o tym jak sasha koloru czerwonego nie podumal. Po wybuchu wojny ukrainoentuzjazm i kazda, doslownie kazda proba odrebnego zdania byla od raza kwitowana „ruska onuca”. Teraz wahadelko zaczyna sie znowu wychylac w przeciwnym kierunku. Umiaru!!!
#przemyslenia #wojna
#przemyslenia #wojna

:( może kupimy na pół?
https://rebrickable.com/mocs/MOC-101775/Made%20With%20Brix/black-falcon-knights-castle-31120-medieval-castle-alternate-build/#details
#lego
@Sisaxu: czemu? Ktoś #!$%@?ł w to masę czasu
@Kryspin013: 70 zł za instrukcję to mało? Wystarczy, że 500 osób kupi i masz 35k zł (- podatek i prowizja rebrickable, nie wiem ile biorą). W dodatku to produkt cyfrowy, więc nie ma kosztów wytworzenia kolejnych kopii.
Moim zdaniem sporo instrukcji tam ma zawyżone ceny, przy takim popularnym modelu potencjał sprzedażowy byłby znacznie większy z "normalną" ceną. OP za np. 30 zł pewnie by
@JackBauer: No super ale brzmisz jak mój stary co za gówniaka mi #!$%@?ł, że lego to złodzieje są bo koszt wytworzenia elementu to 0,0001 gr a oni za to nie wiadomo jakie piniondze
@Kryspin013: No pisząc o przychodzie 35k zł raczej nie miałem na myśli jednego dnia pracy...
@Kryspin013: Ten konkretny model ma 160k wyświetleń, wielokrotnie przewijał
@JackBauer: no i ziomek zrobił sobie instrukjce, wycenił ją pod siebie i nie rozumiem skąd ta krytyka jakby nie wiadomo jakie kokosy na tym robił.
Natomiast dzisiaj w dobie cyfryzacji jest to już nieodpowiednie i piętnowane.