Wpis z mikrobloga

26 567 - 450 = 26 117

No mirki, pierwszy raz na krwiodawstwie (18 lat), co prawda zemdlałem w kolejce do rejestracji ale potem już było wszystko w porządeczku :) RCKIK Racibórz objazdowy w mojej szkole. Dawali 8 czekolad (z czego 2 oddalem na rzecz dzieci), soczek, 7days' a i plastikową zabawkę ze szczotką i 4 mazakami wbudowanymi w postać ludzika jako włosy i kończyny, lol.

#barylkakrwi
Pobierz miciek335 - 26 567 - 450 = 26 117

No mirki, pierwszy raz na krwiodawstwie (18 lat), ...
źródło: comment_ypShdUEuSD3lEwB8S81HSq92bvqkEd0D.jpg
  • 15
@Esoteric: "Czekolada mleczna Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, serwatka w przoszku z mleka, tłuszcz roślinny, emulgatory (lecytyna sojowa, E476), aromat."
@Paweu93: Po prawej stronie od "Amelia" widnieje napis "Czekolada mleczna". A z tego co słyszałem o aferze z "napojem" i "nektarem" śmiem twierdzić, iż jest to czekolada. Chyba, że sobie śmieszkujesz :P
@Paweu93: Nie była to jakaś wielka afera, ale pewna firma na przodzie opakowania zawarła słowo "Nektar", a na odwrocie opakowania widniała nazwa "Napój o smaku...." I musieli zapłacić grzywnę, a serię wycofać bodaj. Dosyć dawno to było i nie potrafię żadnych informacji na ten temat zbytnio znaleźć. nie obiło się to większym echem.