Aktywne Wpisy

Wolicie samotność czy związek?
źródło: temp_file891416692425439715
Pobierz
kanbanos +17
Nie wiem co się wyprawia w tej ameryczce ale jest to mocno p------e. Część obserwacji wygląda jak typowe ufo/orby, część jak faktycznie jakieś drony ze światełkami ewidentnie ludzkiej produkcji. Ludzie dostają p-------a, patrzą w niebo i nagrywają każdy samolot myśląc, że to dron xD Prawdziwe obserwacje są już totalnie pomieszane z gównianymi filmikami ze wszystkim, co się rusza. Na moje to nie wygląda już na obcych, tylko jakąś zaplanowaną akcję przez kogoś

Potrzebuję waszej pomocy, uwielbiam wasze miasto, ale niestety nie znam go dobrze. Wybieram się do was w sobotę świętować swoje urodziny wraz z moją żoną oraz przyjacielem wraz z małżonką. Czy możecie polecić mi jakieś miejsce gdzie mogę ich zabrać i postawić imprezę? Fajnie żeby było dobre jedzonko i a-----l wysokoprocentowy i żeby nie zamykali zbyt wcześnie lokalu.
A może polecicie też jakiś fajny klub/bar na poziomie w którym organizowane jest karaoke lub są inne atrakcje typu kręgle, bilard? Zupełnie nie mam pomysłu gdzie można u was spędzić urodziny w fajny sposób :D
Będziemy nocować w hotelu Ibis Styles, więc fajnie jakby było coś w okolicy ale to nie mus, bo jest Uberek :D
Chciałbym zarezerwować gdzieś jak najszybciej stolik na 4 osoby, wieczór urodzinowy dla mnie o tyle wyjątkowy, że ogłoszę na nim przyjacielowi, z którym przechodziłem od dzieciaka każdy etap w życiu razem, że teraz sam będę ojcem ^^
Będę wam bardzo wdzięczny za wszelkie sugestie i jeśli miejscówka będzie super to wysyłam/wręczam na miejscu flaszkę za pomoc :D
#wroclaw
@Pukpukciuchcia: xD tu raczej tylko browar jest na poziomie.
Jak chcesz wyrafinowanie bardziej i w koszuli, to Marina. Będzie niezapomniane, bo widoki ładne.
Jak trochę luźniej, to coś w budynku Ovo - Campo, Drevny kocur (tutaj bardziej pubowo), też jest Pinta jak się znudzi jakiś
@choosewisely: Ja tam mam sentyment do Maniany ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale w soboty wieczorem jest wszędzie patola, bo zjeżdża się elyta z okolic.