Aktywne Wpisy
Szarmancki-Los +91
Zawsze jak gram w gierki to robię to jednym schematem, mianowicie być jak najbardziej szlachetny i nie popełniać żadnych przestępstw, o ile to jest niezbędne fabularnie.
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
wfyokyga +160
Dobranoc
Wczoraj spotkałem mireczka @rvek na evencie Asbiro Investors Sheffield.
To są takie spotkania, gdzie Polacy mieszkający w UK uczą się od siebie wzajemnie jak ̶p̶r̶z̶e̶j̶ą̶ć̶ ̶w̶i̶e̶l̶k̶ą̶ ̶b̶r̶y̶t̶a̶n̶i̶e̶ inwestować w nieruchomości na rynku brytyjskim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na takie eventy obecnie przychodzi ponad 300 Polaków (a są jeszcze inne oddziały - w Milton Kaynes, Oxfordzie, Manchesterze, Bristolu itp.), większość z ludzi pojawiających się na nich ma własne firmy (jak nasz kolega elektryk) i lubują się w byciu wolnościowcami.
Jeśli ktoś ma otwartą głowę oraz jest chętny na dowiedzenie się jakie decyzje podejmować by w UK zarobić pieniądze (szczególnie na nieruchomościach) to polecam - lepszego miejsca nie znajdziecie :D
Ale cel mojego posta dzisiaj to coś więcej. Widzicie tę blondynę obok naszego kolegi mireczka?
To Paula. Modelka którą niektórzy mogą znać z reklam popularnej w #barnsley firmy Perfect Blinds (zajmującej się produkcją i dystrybucją "żaluzji" na miarę).
Paula poza byciem urodziwą dziewuchą jest też bardzo rozsądna. Studiowała psychologię i doszła do wniosku, że świetnym pomysłem będzie skupienie się na pomocy mężczyznom, gdyż uważa że jest to obecnie główny powód nieszczęścia w społeczeństwie, który odbija się również na kobietach - podkreśliła, że wielkim dowodem tego nieszczęścia jest to że 75% wszystkich samobójstw stanowią mężczyźni. Bardzo polubiła #jordanpeterson i będzie chciała pomóc facetom w odnalezieniu siebie.
Dlatego też poprosiłem ją o jakiś kontakt bym mógł tym co chcą wyjść z #przegryw zagadać do niej. Spokojnie, razem z kolegą mireczkiem przygotowaliśmy ją na zalew benisów, co skwitowała, że w sumie to spodziewa się - w końcu to faceci z problemami będą do niej pisać.. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jest też świadoma #blackpill i innych więc możecie szczerze z nią porozmawiać - a jeśli chcielibyście ją poznać osobiście to niemal zawsze pojawia się na spotkaniach Asbiro Sheffield więc będzie okazja porozmawiać, a nawet zrobić sobie fotkę.
Ten mail to: mynewtherapist1@gmail.com
Mam nadzieję, że wam pomoże!
Z fartem mireczki i miłej niedzieli!
#wygryw #pokazmorde #emigracja #psychologia
@sorek: Ludzie z tagu #przegryw zwykle nie chcą z niego wyjść i odrzucają każdą pomoc, ale powodzenia. Daj znać czy akcja się udała
@veertout: na asbiro raczej nikt nikomu nic nie chce "sprzedać" bo tam przychodzi się po to by najwyżej "kupić" czyjeś usługi - to bardziej post dla tych co chcą wyjść z pracy w magazynie i zacząć odkładać na swoją przyszłość, bo jest sporo mireczków, których spotkałem na tych spotkaniach nie tylko ten z posta.
Natomiast to co oferuje Paula uważam że może
@Viton99: akat Paula już ma faceta odkąd ją znam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ona tam jest hostessą i jest to jej praca, bo jest świadoma swojego ciała, ale na tyle rozsądna by wiedzieć że nie może na tym całego swojego życia opierać ( ͡° ͜ʖ ͡°) Raczej nie należy do takich płytkich osób -
Ludzie z tego obrazka nigdy nie zrozumieją czym jest prawdziwy przegryw i będą wciskać kołczowe #!$%@?.
@EndThis: przykro mi miras, ale jedyna opcja to się nie poddawać. Trzymam kciuki za Ciebie byś odnalazł coś co w swoim życiu Ci pomoże.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu