63/70 No i koniec. Było lżej niż myślałem, że będzie do tej pory. Niestety nie udało się bo dziś byłem na biegu niepodległości a tam spotkałem zioma którego nie widziałem ponad 10 lat i sobie kupiliśmy single Malta i zaczynamy wspominać. A okazało się że w ogóle nasze żony też się znają z liceum a jak ja się z nim kumplowalem to się nie znałem z żoną ani swoją ani jego. Dwa ja jestem z żoną i jego żona słoikiem z lubelskiego co przyjechaliśmy na studia Warszawy a on też ale z drugiego krańca polski. On teraz ma w dupie f1 ale wtedy był bardzo za Redbullem.
+ Koncentracja + Motywacja + Skupienie - bywa nudno. #f1
@chianski: a propos biegania ( ͡°͜ʖ͡°) no jak się chwalić to na całego. Szczególnie, że miałem wieloletnia przerwę z bieganiem, rowerem a w tym roku wróciłem. Także ten, siur +3
I dlatego między innymi warto inwestować w krajowe firmy, a nie gigantów zza granicy. Nie dość, że płacą dużo wyższe podatki, to jeszcze angażują się w sprawy kraju. Szacunek panie Brzozka #inpost #powodz
No i koniec. Było lżej niż myślałem, że będzie do tej pory. Niestety nie udało się bo dziś byłem na biegu niepodległości a tam spotkałem zioma którego nie widziałem ponad 10 lat i sobie kupiliśmy single Malta i zaczynamy wspominać. A okazało się że w ogóle nasze żony też się znają z liceum a jak ja się z nim kumplowalem to się nie znałem z żoną ani swoją ani jego. Dwa ja jestem z żoną i jego żona słoikiem z lubelskiego co przyjechaliśmy na studia Warszawy a on też ale z drugiego krańca polski.
On teraz ma w dupie f1 ale wtedy był bardzo za Redbullem.
+ Koncentracja
+ Motywacja
+ Skupienie
- bywa nudno.
#f1
#f1bezalko - niech ktoś inny teraz ogarnie.
#chwalesie bo taka przerwę od alko miałem chyba ostatnio mając z 14 lat. ( ͡° ͜ʖ ͡°)