Aktywne Wpisy

ibleedforyou +16
Ogarnęłam wykopkowi pracę, bądźcie dumni ze mnie :P

#ufo
A gdyby na prawde doszlo do inwazji kosmitow typu hollywood to chyba najlepiej spierdzielac jak najdalej od skupisk ludzkich, optymalnie na jakas wioche za lasem cnie? Tak w razie czego pytam bo to nigdy nie wiadomo.
Po drodze ogarnac jakies paliwo wode zarcie leki chociaz pewnie sklepy by przestaly istniec w 3 minucie inwazji bo ludzie by je rozszarpali. Chajs pewnie by sie stal bezwartościowy a waluta bylyby antybiotyki
A gdyby na prawde doszlo do inwazji kosmitow typu hollywood to chyba najlepiej spierdzielac jak najdalej od skupisk ludzkich, optymalnie na jakas wioche za lasem cnie? Tak w razie czego pytam bo to nigdy nie wiadomo.
Po drodze ogarnac jakies paliwo wode zarcie leki chociaz pewnie sklepy by przestaly istniec w 3 minucie inwazji bo ludzie by je rozszarpali. Chajs pewnie by sie stal bezwartościowy a waluta bylyby antybiotyki

#hotelparadise
O co w sumie poszło?
Dajcie na luz proszę. ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ Tak fajnie się czyta wpisy, kiedy mamy różne zdania, ale póki nikt nikomu niczym nie grozi i nie rzuca się drugiemu do gardła z byle
Ja osobiście jestem w gronie osób popierających Monikę i doceniam jej grę ale rozumiem osoby, które mają inne zdanie.
Ale nie namawiam nikogo do pojednania, może przyszły sezon Was pogodzi (ʘ‿ʘ)
Ja tam lubię tagowe kłótnie i spory. Was tez lubię 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ