Wpis z mikrobloga

Jakby ktoś chciał coś obejrzeć podczas krojenia cebuli, to pani Ołena Zełenska wrzuciła taki film:
#ukraina #wojna #polska
JPRW - Jakby ktoś chciał coś obejrzeć podczas krojenia cebuli, to pani Ołena Zełenska...
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ja #!$%@?. teraz jeden bedzie pisal przez drugiego, ktory sie bardziej poplakal xD jak ludzie o niewlasciwym kolorze skory byli trzymani na granicy kilka tygodni bez mozliwosci powrotu to tez tak siekaliscie te cebule, czy tylko na pokaz potraficie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 53
@Steven_Hyde
Dlaczego #!$%@? takie głupoty w ogole? Naprawdę jesteś taki naiwny że ci "biedni" ludzie na tej granicy znaleźli się tam przypadkiem? Jeśli tak, to otwarcie przyznajesz się do własnej głupoty i masz pretensje do innych, że ci nie klaszczą.
  • Odpowiedz
@Flypho: jak na kogos kto placze do #!$%@? filmiku, to spodziewalem sie po prostu po wykopkach wiecej empatii. bez wzgledu na to jak sie tam znalezli, nie mogli ani pojsc do przodu, ani zawrocic, chocby i chcieli. jaka w tym wina czlowieka, ktory znalazl sie w potrzasku, a z ktorego wykopki sie tylko smiali? ( ͡º ͜ʖ͡º) #!$%@? hipokryci i tyle. sami do niedawna #!$%@?
  • Odpowiedz
@Flypho: a gdzie ja #!$%@? kogokolwiek staram sie usprawiedliwiac? stwierdzam fakt, ze pajace #!$%@? na pokaz, ze placza do #!$%@? filmiku i to wszystko. ta sama grupa ludzi niedawno tolerowala krzyczenie o upaincach i saszkach na tym portalu ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 3
@Steven_Hyde Jedni płaczą do #!$%@? filmiku o Ukraińcach. Drudzy do hybrydowego ataku destabilizującego polska granicę xD. Ja mam swoja opinię na temat tego, kto głupszy. Jeśli dla ciebie to jedno i to samo, to niestety o tobie też mam podobną opinię.
  • Odpowiedz