Wpis z mikrobloga

[Trzeci telefon w HejtParku, głos męski, bardzo podobny do głosu poprzednich dwóch osób]
D - dzwoniący
MB - Mateusz Bór
CM711 - Czesław Misiewicz

- [D] ha... halo, słychać... słychać mnie? [szumy w tle]
- [MB] Tak słychać, jakie masz pytanko?
- [D] Ja mam chyba jakieś opóźnienie, bo oglądam was na jutubie i nie słyszę siebie.
- [MB] Tak, jest lekkie opóźnienie, wyłącz komputer i słuchaj nas w słuchawce, jakie masz pytanie do Pana Selekcjonera Czesia?
- [D] Aha okej... słychać... słychać mnie?
- [MB] Tak, przedstaw się i dawaj pytanko.
- [D] Z tej strony Mariusz z Brighton... (czeka na oklaski) Panie Mateuszu... ano tak przejdźmy na Ty hehe... Mati ja chciałem tylko powiedzieć, że jesteś ZAJEBISTYM komentatorem, uwielbiam oglądać mecze z twoim komentarzem i w ogóle jesteś TOP. Nie przejmuj się tymi hejterami w internecie, bo to wiesz hehe takie kozaki w necie pi#dy w świecie!
- [MB] No ja się nie przejmuje... chłopie ja od 40 lat siedzę w tej branży, jakbym miał czytać każdy hejt to bym już dawno powiesił... mikrofon na kołku [śmieje się głośno i patrzy na Czesia, a ten też się śmieje]... a może masz do naszego gościa jakieś pytanko?
- [D] No mam takie jedno pytanko... skoro to hejt park to będzie trochę takie uszczypliwe... Co się stało, że zwolnili Pana z Legii?
- [CM711] Opowiadałem już o tym w poprzednim hejtparku... obejrzyj sobie.
- [D] Ano tak to sorry, że zajmuję linię, mogę jeszcze kogoś pozdrowić?
- [MB] No dawaj.
- [D] Okej no to pozdrawiam Anię, Mateusza, Dżessikę i Patryka, pozdrawiam też Ciebie Mati i Pana Selekcjonera Czesława robicie super robotę i nie przejmujcie się hejterami! Kto nie z Czesiem tego zmieciem! Powodzenia na Mundialu Panie Czesławie... nie zajmuję już linii robicie super robotę oglądam każdy HejtPark!
- [CM711] Dziękuję bardzo, pozdrawiam.
- [MB] Dzięki za telefon Mariusz, a tymczasem ja jedno trudniejsze pytanko do selekcjonera... Czesiu czy masz już plan na Argentynę?

#mecz #kanalbekowy #kanalsportowy #reprezentacja #heheszki #polska
Pobierz KRZYSZTOFDZONGUN - [Trzeci telefon w HejtParku, głos męski, bardzo podobny do głosu p...
źródło: comment_1668109902szAp5XytxoE2ACwtjFJan3.jpg
  • 2