Aktywne Wpisy
Kacaniec +15
Fibrizzo +46
ożesz cholera, to pustułka? właśnie mi w kuchni na parapecie siedziało! oO #ciekawostki #kiciochpyta #zoologia #smiesznypiesek #zwierzaczki
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Ukraina
Podróże
Gospodarka
Informacje
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Igrzyska
Ciekawostki
1) 60m, V pietro, 684k - czerwone na planie
2) 56m, III pietro, 637k - fioletowe na planie
Plan budynku
Od lewej strony tramwaj, ulica i biurowce, od prawej spokojniejsza okolica. Niestety, mieszkania na wyższych piętrach po wschodniej stornie już wykupione, a na niższych nie chcę z uwagi na potencjalne zacienienie (bloki blisko siebie) i odgłosy dzieci ze strefy rekreacyjnej na dole. Minusem najwyższego piętra jest brak daszku nad balkonem, ale myślę, że to jest do przeżycia.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Zostało jeszcze trochę mieszkań z 3 etapu i właśnie się zastanawiam nad nimi
Na Czyżynach ceny jeszcze wyższe, a w okolicach Siewnej te korki chyba nigdy nie zmaleją
Jako 'rozrywki' mam na myśli wyjście znajomymi na miasto, pójście do jakiejś knajpy, basen/squash w zasięgu. Oprócz tego dochodzą takie rzeczy jak dostęp do lekarzy i stosunkowa bliskość do dworca/lotniska, bo obecnie moja podróż do Warszawy to pół dnia
Właśnie dosyć mi zależy na komunikacji, a na Czyżynach to minimum 400m do tramwaju. Niby nie jest bardzo daleko, ale nie jest też blisko xd
Jak nie chcesz reklamy robić to podeślij mi na prv( ͡° ͜ʖ ͡°)
1) dziwny podłużny kształt przez co układ mieszkania wychodzi dużo gorszy, blisko do zakrętu z boku przez co sąsiedzi łatwo mogą się gapić w okna i na balkon. Z tego co obserwuję w różnych inwestycjach to zwykle ten kształt mieszkania schodzi na samym końcu i jest trochę tańszy niż reszta mieszkań
2) sam układ mieszkania jest lepszy i ładniejszy niż w 1, jednak sporym minusem
@Bog666: Podłączyli wam już neta na podlasiu?