Chwila powagi dla odmiany: Od dawna wam mowie, ze gowno mamy a nie dno, bo co to za dno jak btc odbijal 5% i wszyscy lecieli kupowac i wpisy na tagu x100. Niedawno chlop pisal o zarzadzie bitkojna, 2 tygodnie temu bylo pytanie ktora apka najlepsza do kopania na telefonie, a ostatnio ziomek pytal jaki token pozwala zarabiac jezdzac na roweze. Waszym zdaniem tak wyglada kapitulacja? No chyba nie, wiec pomyslecie ile sie jeszcze musi wydazyc.
Ps. Ktos mi zaraz wytknie, ze sam pisalem rok temu, ze dno bedzie na 15k - po pierwsze, wszyscy wtedy mnie wysmiali i tak ze przesadzam, a po drugie #!$%@? sie znam.
@mazaken: oki ale masz na myśli kilka osób a nie wszystkich. mam podziurki w nosie jak ktoś dostanie od trzech osób ten sam komentarz i mówi o wszystkich później.
@mazaken: Dwa tygodnie temu pokazywałem na przykładzie bessy 2018 jak bardzo możemy się jeszcze #!$%@?ć z boczniaka i też były głosy, że dno już uklepane: https://www.wykop.pl/wpis/68438291/kryptowaluty-bitcoin-taka-ciekawostka-na-dzis-posi/ Nie miałem zielonego pojęcia czy tym razem będzie tak samo więc nie będę się brandzlował, że to przewidziałem. Akurat przypadkiem taki scenariusz się spełnia. Wtedy z boczniaka zlecieliśmy o 50%. Teraz 'dopiero' o 25%, a może być niżej niż poprzednio. Wyjebka ftx to był czarny
@kamil-wasniewski: tether się właśnie odkleja, dzisiaj CPI w USA i pewnie za dobrze nie wyjdzie, nie wiadomo co z solanką, jeszcze polecą wstrząsy wtórne po ftx i likwidacje tu i tam, jeszcze może wyjść znów temat Sailora i Salvadoru, upadek jakiejś wielkiej kopalni ze względu na spadek ceny i brak płynności. Równie dobrze nic z tego może się nie wydarzyć i zaraz się podniesiemy, ale zdziwiłby mnie mocno taki scenariusz.
@mazaken: btc jak się #!$%@? z 30k to już ludzie tu #!$%@? że to kapitulacja i ze jestem jebniety jeśli uważam że daleko jeszcze do kapitulacji xD
btw nie bądźmy głupi jeśli uważamy że kapitulacja będzie wyglądać w ten sam sposób co poprzednio. Zbyt dużo ludzi wie o krypto żeby ot tak każdy się nagle odwrócił i stwierdził że #!$%@? to.
@mazaken: Poza tym po kapitulacji mamy faze depresji, a pozniej jak zaczyna sie hossa ludzie sa tak ztyrani dlugimi spadkami i nuda ze jest faza disbelife. Nawet jak zaczyna rosnac oraz mamy info z makroekonomi ze to moze byc poczatek hossy, ludzie w ogole sie nie ciesza. Nikt nie wrzuca info ooo ale uroslo (5% xd)… A dlaczego? Bo noobow juz z nami nie ma. Mieli piekny pogrzeb.
Od dawna wam mowie, ze gowno mamy a nie dno, bo co to za dno jak btc odbijal 5% i wszyscy lecieli kupowac i wpisy na tagu x100. Niedawno chlop pisal o zarzadzie bitkojna, 2 tygodnie temu bylo pytanie ktora apka najlepsza do kopania na telefonie, a ostatnio ziomek pytal jaki token pozwala zarabiac jezdzac na roweze. Waszym zdaniem tak wyglada kapitulacja? No chyba nie, wiec pomyslecie ile sie jeszcze musi wydazyc.
#kryptowaluty #bitcoin
Ps. Ktos mi zaraz wytknie, ze sam pisalem rok temu, ze dno bedzie na 15k - po pierwsze, wszyscy wtedy mnie wysmiali i tak ze przesadzam, a po drugie #!$%@? sie znam.
https://www.wykop.pl/wpis/68438291/kryptowaluty-bitcoin-taka-ciekawostka-na-dzis-posi/
Nie miałem zielonego pojęcia czy tym razem będzie tak samo więc nie będę się brandzlował, że to przewidziałem.
Akurat przypadkiem taki scenariusz się spełnia. Wtedy z boczniaka zlecieliśmy o 50%. Teraz 'dopiero' o 25%, a może być niżej niż poprzednio.
Wyjebka ftx to był czarny
Równie dobrze nic z tego może się nie wydarzyć i zaraz się podniesiemy, ale zdziwiłby mnie mocno taki scenariusz.
btw nie bądźmy głupi jeśli uważamy że kapitulacja będzie wyglądać w ten sam sposób co poprzednio. Zbyt dużo ludzi wie o krypto żeby ot tak każdy się nagle odwrócił i stwierdził że #!$%@? to.
@Corona_Beerus: o tym wlasnie mowie - a na to jeszcze chwilę poczekamy.