Wpis z mikrobloga

@Anofus69: zapach, wygląd, kształt a jak kobieta o nie zadbała i zrobiła pedicure to już miodzio dla mnie. Chociaż nie ukrywam mniej bezpośrednia odpowiedź hakunnina jest też ładnie ujęta. :p Z drugiej strony tak jak napisałeś to nie do końca da się wytłumaczyć chyba logicznie osobom które nie mają już tego jakiegoś fetyszu.
  • Odpowiedz
@Iandschaft: ja też wolę cycki i dupe dlatego pytam się tych panów powyżej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale się rozmażyli w opisie powodu zamiłowania do stópek, ja nawet o pająkach tak nie #!$%@?ę
  • Odpowiedz
@Iandschaft: mam się leczyć, bo podoba mi się inna część ciała kobiety niż większość preferuje? xD Gej też ma się leczyć, bo preferuje tą samą płeć, inaczej niż większa część społeczeństwa? Ty się lecz kolego, skoro ci przeszkadza odmienność.
  • Odpowiedz
@Iandschaft: a skąd wiesz, że ja też się nie urodziłem z tym fetyszem i odkryłem co mi się podoba tak jak gej zrozumiał swoją seksualność? Ty myślisz że sobie wkręciłem, że lubię kobiece stopy? xD #shitnietolerancyjnywykopeksays Jesteś uprzedzony i wylewasz te swoje uprzedzenia teraz na mnie więc podtrzymuję, że to ty się lecz. Wynaturzeniem to może być pedofilia, a nie seks z elementami fetyszu za zgodą dwóch dorosłych
  • Odpowiedz
@Iandschaft: kiedy udajesz, że masz coś do powiedzenia albo trollujesz, więc określasz swoje wymysły jako "słuszna krytyka".

stopy to jest jakies nieporozumienie, tylko cycki i d00pa

leczcie sie może co

To żadna krytyka, tu nie ma żadnego argumentu, tylko twoje stwierdzenia, opinie. Spojrzenie landschafta to nie
  • Odpowiedz